Hella Huizinga, Djamila Celina, Cherry-Ann Person, Tamara Elbaz, Kimmylien Nguyen en Susanna Klibansky: het zijn dames die we vooral door het programma The Real Housewives of Amsterdam kennen. Maar wist je dat de ladies voor dit programma ook al flink wat tv-klussen op hun naam hebben staan? Zo was één van de dames in het verleden een keer verleidster in Temptation Island.

the real housewives of amsterdam hella huizinga temptation island

Favoriet tv-programma

Wij kunnen ons bijna niet voorstellen dat iemand niet weet wat The Real Housewives of Amsterdam voor programma is. Heb je het effe gemist? In The Real Housewives of Amsterdam volgen we zeven ‘echte housewives’ die, zoals ze het zelf zeggen, de upper class van Amsterdam zijn. Of ze zich echt zo gedragen, is niet iedereen het over eens. Maar één ding is wel zeker, ze zorgen samen echt voor een van de meest vermakelijke programma’s ooit

We krijgen een kijkje in de jetsetlevens van Cherry-Ann Person, Djamila Celina, Hella Huizinga, Kimmylien Nguyen, Maria Tailor, Tamara Elbaz en Susanna Klibansky. Ze nemen ons mee in hun leven, waarin ze niet alleen mét, maar ook óver elkaar praten. Dit levert flink wat verhitte discussies op.

Eerder rolletje in programma

De ladies gaan al een tijdje mee in de tv-wereld en dat wil zeggen dat ze vaker op de buis zijn verschenen. Van één van de dames kwamen we echter iets hilarisch tegen. Juicechannel deelt namelijk dat Hella Huizinga in 2004 als verleidster meedeed aan Temptation Island. En dat hadden we écht niet verwacht.

“Juicy’s we hebben een grappige fun fact. Wisten jullie dat Hella Huizinga eerder te zien is geweest in een realityserie? In 2004 deed ze namelijk mee als verleidster in Temptation Island”, lezen we in het bericht.

hella huizinga the real housewives of amsterdam temptation island

Geen stempel

Waar je tegenwoordig als verleider in Temptation Island vooral voor de fame meedoet, was dit destijds wel anders. “In die tijd deden mensen nog niet mee voor de bekendheid”, schrijft het roddelaccount. “Vandaar dat heel veel mensen niet eens meer weten dat Hella daar in een ver verleden aan mee heeft gedaan.” Wij vinden dit in ieder geval een hilarisch feitje!

Of Hella nog iets met haar Temptation-carrière te maken wil hebben, vragen we ons echter af. In zowel het eerste als het tweede seizoen van het programma hebben we haar never iets over dit tv-momentje horen zeggen. Wel weten we dat Hella op dit moment single is, dus eh… misschien is er nog kans op a shot of love in een andere tv-show? Videoland, letten jullie op?