Rebel Wilson kennen we natuurlijk allemaal als Fat Amy uit de filmreeks Pitch Perfect. Maar nu plaatst de actrice wel een heel opvallende foto op Instagram. Wij moesten even twee keer kijken, ze is namelijk ontzettend veranderd na haar extreme gewichtsverlies.

Rebel Wilson

Gewichtsverlies

Rebel Wilson is afgelopen tijd maar liefst 35 kilo afgevallen, en dat is te zien! De actrice ziet er super slank uit, en is zelfs bijna onherkenbaar. Herken jij haar nog?

Wandelen

Je zou denken dat Rebel heel wat uur in de sportschool heeft lopen zweten, maar niets is minder waar. Haar geheim; wandelen. Toen de actrice advies vroeg aan de dokter raadde hij het haar aan. “Hij zei: “Rebel, de beste manier om af te vallen voor jou en lichaamsvet te verliezen is gewoon wandelen. Het wandelen hoeft niet heel intensief te zijn, maar gewoon een uur per dag.”

Spijt

De actrice staat al een hele tijd bekend voor haar rol als Fat Amy. Toch heeft Rebel er spijt van dat ze zo lang heeft gewacht met afvallen. “Nu ik weet dat ik het kan doen, baal ik dat ik het niet eerder ben gaan doen. Ik wou dat ik dit al op mijn dertigste had gedaan, in plaats van op mijn veertigste.”

Rebels team was het er niet helemaal mee eens, vertelt ze in het televisieprogramma BBC Breakfast. Het koste de actrice flink wat moeite om haar management te overtuigen dat afvallen belangrijk voor haar was. Haar team was namelijk bang dat het de actrice veel geld zou kosten, omdat ze nog altijd bekend staat als Fat Amy.

Lees ook: De échte reden achter Adele’s gewichtsverlies is niet wat je denkt