De High School Musical films hebben we vroeger minimaal 10 keer gekeken. En nog steeds roepen de high school avonturen van Troy Bolton en Gabriella Montez nostalgie bij ons op. Nu heeft Zag Efron, wie de rol van Troy Bolton vertolkt, aan E! News laten weten dat hij een reboot van HSM wel ziet zitten. AAAAH, can’t wait!

High School Musical
Bron: High School Musical

High School Musical

Wie is er niet groot geworden met de films van High School Musical? Als kids zongen we met alle liedjes mee (en nu stiekem nog steeds). Het eerste deel van de filmreeks werd uitgezonden in januari 2006 (voelen jullie je al oud?) in Amerika en in december konden wij hem in Nederland bekijken op Jetix. In 2007 verscheen deel 2, waarna deel 3 in 2008 uit kwam.

Zaf Efron ziet reboot wel zitten

Zac Efron ziet een vervolg op High School Musical wel zitten, vertelt hij aan E! News: “Het zou geweldig zijn om de kans te krijgen om weer met dat team te werken.” Hij vertelt dat zijn hart nog steeds daar ligt en dat hij zeker hoopt dat het gaat gebeuren. Eerder schreven we al hoeveel Zac Efron aan de High School Musical heeft verdiend, dus stiekem snappen we wel waarom hij wel ‘down’ is voor nog een deel.

Of de reboot er echt komt, dat is helaas nog niet helemaal zeker. En welke acteurs er terug zullen keren weten we dus ook niet. Hoe zou het 14 jaar later tussen Troy (Zac Efron) en Gabriella (Vanessa Hudgens) gaan? Zou Sharpay Hollywood al veroverd hebben? En is Chad ver in zijn carrière als basketballer? We need to know!

Lees ook: We maakten een fotocollectie van Zac Efron zonder shirt