Laat het aan onze freunden bij van Freshhh over voor de nodige inspiratie als het gaat om avondeten. Vandaag een frittata met kip en paprika uit de oven voor een goed vullende maal én heel easy om te bereiden.
Ingrediënten
350 g kipfilet
Klein bosje verse peterselie
2 puntpaprika’s
5 eieren
100 ml melk
75 g geitenkaas
peper en zout
1 el olijfolie
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden
Verhit daarna een beetje olijfolie in een pan en bak de kip rondom licht bruin.
Snijd de puntpaprika in blokjes en bak dit 3 minuten mee met de kip.
Klop ondertussen de eieren met de melk door elkaar in een kom. Breng het eiermengsel op smaak met een beetje peper en zout. Voeg ook de peterselie toe.
Vet een ovenschaal in met een beetje olijfolie (of boter). Schep de kip en paprikablokjes in de ovenschaal. Giet het eierenmengsel er over en verdeel de geitenkaas er over.