Het kan soms best een uitdaging zijn om de intenties en gevoelens van je crush te begrijpen, want niet iedereen spreekt dit mega gemakkelijk uit. Het is dus aan jou om de hints te begrijpen én hieruit de juiste conclusies te trekken. Gelukkig zijn er een aantal red flags die jou kunnen behoeden van een mislukte move naar je crush. Dit zijn red flags die laten zien je dat je crush geen relatie wil.

red flags
Bron: Pinterest

Red flags die laten zien dat je crush geen relatie wil

Het is altijd handig om een mislukking aan te zien komen, zodat je er zelf het minste last van hebt. Je wil immers niet gekwetst worden als dat helemaal niet nodig is. Aan deze red flags herken je meteen dat er eigenlijk geen toekomst zit in jou en je crush.

1. Jullie hebben geen gespreksstof

Natuurlijk hoef je niet altijd urenlange gesprekken met elkaar te voeren, maar het is wel fijn als jullie samen een gesprek met elkaar kunnen voeren. Als de gesprekken weinig inhoud hebben en het lijkt alsof hij ook niet geïnteresseerd is om meer te weten te komen, wordt het waarschijnlijk een lastig verhaal.

2. Je crush probeert je te veranderen

Het is nooit, maar dan ook nooit goed als iemand jou probeert te veranderen. Als je iemand vindt die écht van je houdt en voor je wil gaan, zal hij van je houden zoals je bent. Wil hij je veranderen? Dan is dat geen goed nieuws. Daarnaast moet je juist in dit soort situaties jezelf beschermen en niemand de kans geven om dit te doen. Luister naar je eigen gevoel, want dat is het belangrijkste.

3. Je crush denkt niet mee in oplossingen

Maar wel altijd in problemen! De vraag is dan ook of hij of zij het wel ziet zitten óf simpelweg excuusjes blijft verzinnen om uiteindelijk onder een relatie uit te komen. Als het nooit leidt tot oplossingen, is het waarschijnlijk foute boel.

4. Je crush maakt geen toekomstplannen met jou

Hoe heerlijk is het om in vroege stadia al te dromen over de toekomst. Denk aan ideeën voor op jullie bucketlist óf reizen die je echt nog zou willen maken in je leven. Herken jij dit soort gespreksonderwerpen nog niet? Dan kan het zijn dat je crush geen toekomstplannen wil maken.

5. Je crush laat voornamelijk op sociale media van zich horen

Hij of zij laat het privé vervolgens helemaal afweten. Je zou je kunnen afvragen of je crush het niet alleen voor de buitenwereld doet en jou daar tijdelijk voor gebruikt. Na een tijdje neemt deze persoon dan waarschijnlijk zonder blikken of blozen weer afscheid van je. Dat wil je voorkomen!

6. Je bent geen prioriteit

Gaat je crush liever met vrienden op stap in plaats van tijd doorbrengen met jou? Dan zou dat kunnen betekenen dat hij of zij jou helemaal geen prioriteit maakt. Natuurlijk is het goed dat jullie beide je eigen ding doen, maar tijdens momenten die voor jou belangrijk zijn, moet je crush hier ook prioriteit aangeven.

Lees ook: White flags in een relatie: dit is wat ze betekenen