Dat Indigo Oord en Rijk Hofman elkaar zagen zitten, dat was wel duidelijk. De twee zijn zelfs nog samen gezien en leken even te daten, maar dat ging alweer snel over. Dit weekend kregen we een hoop verrassingen vanuit hun kant. Ze deelden een TikTok en plaatsten samen een YouTube-video.

Rijk Hofman en Indigo relatie
Bron: Rijk Hofman

Korte romance

Indigo deed begin dit jaar mee aan De Bachelor, waarin ze het hart van Thomas van der Vlugt probeerde te veroveren. Hij zag haar niet perse zitten, maar iemand anders wel. Rijk Hofman. Indigo stond al snel in het vizier van Rijk, die regelmatig video’s postte over De Bachelor-afleveringen én Indigo zelf. Iedereen mocht het weten: hij heeft een crush op Indigo. Naja, snappen we ook wel.

Later zijn de twee zoenend gespot op het Amsterdams Verbond Festival. Volgers vonden het geweldig en zagen het uitlopen tot iets serieus, maar helaas was het al snel klaar. Aan Grazia vertelde Indigo hoe de vork in de steel zat. “Dat was heel gezellig, maar dat is nu voorbij”, stelde Indigo destijds over Rijk. Soms heb je dat gewoon: dat je even in elkaars leven bent, het heel erg leuk is, maar dat het daarna weer klaar is – en dat is ook prima.” Maar was dat wel echt de reden?

Ruzie of niet?

Afgelopen zomer leek het er even op dat de twee niet helemaal cool meer waren, dat door een video die Indigo plaatste over een date van haar “die ‘m niet omhoog kon krijgen”. Een kleine sneer naar Rijk, zo dachten veel mensen.

De tekst gaat verder onder de TikTok. 

@indixoord

Altijd hetzelfde

♬ original sound – Tik Toker

Gelukkig ging de TikTok niet over Rijk en zijn de twee gewoon goed met elkaar. Afgelopen zaterdag gooide namelijk Indigo nog wat olie op het vuur door een TikTok met Rijk te plaatsen. “Ik stem een update momentje in de podcast”, zo reageert een volger. Zondag plaatste Rijk een YouTube-video met de brunette waar ze duidelijk praten over wat er is gebeurd.

Reünie

Gisteren plaatste Rijk een YouTube-video met Indigo. “Indigo weer voor het eerst zien”, luidt de titel. “Ik vond het de meest stressvolle periode wat ik ooit in mijn leven heb gehad”, vertelt Rijk tegen haar. “Ik date nooit, dus dit was voor mij de eerste keer dat mijn liefdesleven onder een soort vergrootglas lag.” De twee vonden het angstgevoel om samen in het openbaar gespot te worden na het zoen-incident vreselijk.

Met wat gesprekjes tussendoor vraagt Rijk vervolgens aan Indigo of ze al aan het daten is. “Ik heb het wel leuk met iemand”, vertelt ze. “Ik denk drie maanden ofzo.” Indigo plaatste twee maanden terug een intieme foto met een geheimzinnige man. We weten nog steeds niet wie de man is, maar wij vermoeden dus dat ze het over hem heeft.

Terug bij elkaar of niet?

Maar zal die mysterieuze man Indigo’s hart echt hebben vervoverd? Want niet alleen wij, maar ook fans merken dat er nog heel veel spanning zit tussen de twee. “Ik ben echt het aller slechtste ter wereld in het oppikken van hints van vrouwen dat ze mij wel zien zitten, maar in deze video zat zoveel spanning tussen jullie twee dat had ik zelfs door”, schrijft iemand. Wie weet, zijn deze twee toch voor elkaar gemaakt!

Wij hopen natuurlijk vandaag wat meer details te krijgen in de BROERS-podcast.

@indixoord

Wats deze

♬ original sound – EX7STENCE™