Het is nu al een tijdje bekend dat Thomas van der Vlugt de nieuwe bachelor wordt. Of dit de beste keuze is, vragen wij ons af. We hebben allemaal kunnen mee maken wat er rondom Tony is gebeurd. Zet Thomas zijn carrière niet op het spel? De hottie zelf heeft er wel vertrouwen in; om de volgende reden wilde Thomas de nieuwe Bachelor worden.

Thomas als de nieuwe Bachelor?

Thomas vertelt tegen Robert Rodenburg in ‘Open kaart’ dat hij absoluut getwijfeld heeft. We hebben allemaal gezien hoe fout het kan gaan. Thomas: “Ik heb er wel even over moeten nadenken.” Maar waarom heeft Thomas dan wel ‘ja’ gezegd?

Een nieuw avontuur

Thomas vertelt dat hij het in eerste instantie helemaal niks voor hem vindt. Maar als je het niet probeert weet je het ook niet, toch? “Vroeger zei ik tegen heel veel dingen nee, maar dat is ook stom. Je moet wel het avontuur aangaan”, vertelt hij. Wij kijken in ieder geval uit naar zijn nieuwe avontuur!

Reacties vrienden

Wat Thomas vrienden van zijn keuze vonden? Die waren meteen enthousiast! Thomas vertelt dat zijn vrienden geen twijfel in hem hebben. Daarnaast horen ze graag zijn date-avonturen aan, dus ze willen dat ook wel graag op televisie zien.

Natuurlijk heeft Thomas wel getwijfeld. Het kan natuurlijk ook slecht uitpakken, we hebben allemaal gezien hoe Tony uit de verf is gekomen. Maar na lang nagedacht te hebben weet Thomas het zeker: “Ik denk dat ik het programma ga rocken.”

Een romantische film

We hebben Thomas nog nooit eerder zien daten op TV, en weten dan ook niet zo goed wat we moeten verwachten. Zowel Gaby Blaaser als Tony Junior zijn niet geslaagd in het vinden van de liefde in het programma. Toch heeft Thomas er vertrouwen in. “Ik zie het als een romantische film. Het lijkt me heel mooi als er iets prachtigs ontstaat.”

Lees ook: De nieuwe Bachelor Thomas verklapt op wat voor type hij valt.