Wanneer je al een lange tijd met je lover een relatie hebt, kan het zo zijn dat jullie in een sleur terecht komen. Jullie kennen elkaar al zo lang, en zijn zo op je gemak bij elkaar. Vaak heb je dit in het begin niet eens door. Daarom hebben wij 8 tekenen dat jullie relatie in de sleur komt op een rijtje gezet. Time to spice things up!

Relatie in de sleur

Tekenen dat jullie relatie in de sleur komt

Het kan zo gebeuren dat jullie relatie in de sleur komt. No worries, dat kan gebeuren! Het betekent niet dat jullie elkaar niet meer leuk vinden, of beter uit elkaar kunnen gaan. Als je het in ziet kan je er namelijk ook wat aan doen! Herken jij de onderstaande 8 tekenen, let dan op!

1. Jullie standaard ‘date night’ is een avond Netflix & Chill

In het begin van jullie relatie hadden jullie de ene na de andere spannende date. Een dagje naar het strand, uit eten of naar de film, jullie hebben alles wel een keer gedaan. En dat is misschien ook wel de reden dat jullie sneller een Netflix & Chill avondje in lassen, omdat het nou eenmaal lekker makkelijk is.

2. Jullie zien elkaar vaker in een joggingpak dan normale kleding

Toen jullie elkaar nog maar net kende deden jullie erg je best om er tip top in orde uit te zien. Nu zien jullie elkaar vaker in een joggingpak dan normale kleding, omdat het gewoon heel lekker zit. Begrijp ons niet verkeerd, een avondje bankhangen in een joggingpak kan heel leuk zijn! Let wel op dat dit niet té vaak wordt.

3. Jullie zitten meer op je telefoon dan dat er échte gesprekken worden gevoerd

Staren jullie meer naar je telefoon dan dat er échte gesprekken worden gevoerd? Let dan even op. Soms schiet het er bij in om echt tijd voor elkaar vrij te maken, maar leg die telefoon een keer aan de kant! Plan een date night in zonder telefoon, en luister echt naar elkaar. Je zult inzien dat dit super gezellig is!

4. Jullie seksroutine bestaat standaard uit dezelfde 3 standjes

Wanneer jullie al een lange tijd samen zijn, weet je van elkaar wat je fijn vind in de slaapkamer. Maar blijf altijd experimenteren! Wanneer jullie seksroutine uit dezelfde standaard 3 standjes bestaat kan de magie er vanaf gaan. Iets wat je natuurlijk niet wilt.

5. Jullie ondernemen niks nieuws

Jullie blijven altijd binnen hangen en ondernemen niks nieuws. Ga op date of ga samen met zijn tweeën op romantische vakantie! Het hoeft echt niet iets groots te zijn, zolang het maar nieuw is voor jullie beide.

6. Jullie hebben elkaar weinig nieuws te vertellen

Vallen jullie de hele tijd in herhaling? Dat komt omdat jullie al zolang bij elkaar zijn en bijna alles van elkaar wel weten. Maar er is vast en zeker nog wel iets wat jullie niet van elkaar weten. Pak de oude fotoboeken erbij, en praat met elkaar over de tijd voor jullie elkaar kende. Er komen vast en zeker weer nieuwe onderwerpen op jullie pad.

7. Jullie vergelijken je relatie met die van anderen

Wanneer je helemaal hoteldebotel bent, zou het niet uit moeten maken wat andere in een relatie doen. Je bent bezig met je eigen ding, en bent vooral gewoon met elkaar bezig.

8. Jullie voelen je minder verbonden met elkaar

Wanneer je in de sleur belandt kan het nog wel eens zo zijn dat de vonk die jullie eerst hadden er helemaal niet meer is. Jullie voelen je minder verbonden met elkaar.

Lees ook: 10 creepy dingen die alle koppels doen