Als je net zoals wij écht obsessed was met seizoen één en twee van Euphoria, hebben we slecht nieuws. We zullen nog lang geduld moeten hebben voordat we seizoen drie ein-de-lijk kunnen bingen. Francesca Orsi, hoofd drama bij HBO, heeft namelijk laten weten dat de opnames van het nieuwe seizoen helaas nog niet van start gaan.

Euphoria seizoen 3 releasedatum uitgesteld 2025
Bron: Euphoria | HBO

Euphoria

Sinds dat we seizoen één en twee van Euphoria ein-de-lijk ook in Nederlands konden streamen, kunnen wij écht niet meer genoeg krijgen van de serie. Daarom waren we ook heel erg blij met het nieuws dat er een derde seizoen aan komt. Maarre, wanneer die komt, zijn we een stuk minder blij mee. De kans is namelijk groot dat we het derde seizoen van Euphoria pas in 2025 kunnen zien.

Vertraging

Dit heeft alles te maken met de productie die vertraging opgelopen heeft. De opnames zouden eigenlijk februari 2023 al beginnen, maar zijn nu, een aantal maanden later, nog steeds niet van start gegaan. Dit heeft deels te maken met Sam Levinson, de maker van Euphoria. Zijn focus ligt nu bij de nieuwe reeks van The Idol, een andere HBO-serie.

Daarbij heeft hoofdrolspeler Zendaya ook een heel erg druk schema. Enne, zonder haar kunnen de opnames natuurlijk nog niet van start gaan. Daardoor moeten wij dus nog even geduld hebben en langer wachten op het nieuwe seizoen, laat HBO-head Franscesca Orsi weten aan Deadline.

‘Hopelijk in 2025’

“We hebben tijdens de postproductie van The Idol gewerkt aan Euphoria, maar we hebben nog niet talloze scripts klaarliggen”, vertelt Francesca Orsi. “We kunnen nog niet beginnen met filmen, dus de oplevering van de show – hopelijk in 2025 – hangt af van wanneer Sam weer beschikbaar is. Hij heeft momenteel de volle focus op The Idol.” We zullen helaas dus écht nog even geduld moeten hebben.

Lees ook: Korte spanningsboog? Dan moet je deze nieuwe Netflix dramaserie kijken