We kunnen ons gaan opmaken voor het tweede seizoen van Outer Banks. De populaire jongerenserie kende ruim een jaar geleden een flitsende start. Na een succesvol eerste seizoen kon een tweede dus zeker niet uitblijven. We keren terug naar North Carolina op deze specifieke datum..


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Outer Banks (@obx)

Releasedatum Outer Banks

Mark your agenda, because i’ts almost that time again! Outer Banks seizoen 2 zal starten op 30 juli a.s. Dit maakte Netflix bekend door middel van onderstaande teaser.

In Outer Banks seizoen 1 volgden we het turbulente leven van een vriendengroep genaamd ‘de Pogues’. Een orkaan zorgt er hartje zomer voor dat de elektriciteit uitvalt en ondertussen gaan de tieners op zoek naar de waarheid achter de verdwijning van de vader van John B, die met zijn boot op pad was. Het resulteert in een bloedstollende zoektocht waarbij de meest verrassende geheimen aan het licht komen, gepaard met verborgen en verboden romances en een uiterst waardevolle schatkist.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Outer Banks (@obx)

Cliffhanger

Om je geheugen even op te frissen: seizoen één eindigde met een cliffhanger. John B belandde namelijk met zijn crush Sarah in een wilde storm met hun boot. De vriendengroep denkt dat de twee het niet overleefd hebben, maar in de slotsecondes zien we hoe John en Sarah nog springlevend zijn en op een vrachtschip richting de Bahama’s (waar de schat ligt) varen.

De zoektocht naar goud gaat dan ook weer van start. De teaser is een direct vervolg van de cliffhanger en het verhaal zal op 30 juli verder gaan. Een deel van de opnames vonden dan ook plaats op de Bahama’s, maar uiteindelijk zal het verhaal terugkeren naar de Outer Banks.

Seizoen 2

Verder zullen we antwoord op de vraag gaan krijgen of de enige dame uit de vriendengroep, Kiara, dan toch gaat eindigen met JJ. Kiara zoende in seizoen 1 nog een keer met Pope, maar drukte eventuele romances gelijk terug de grond in. Was dat omdat haar hart stiekem toch bij JJ ligt? Dat JJ zelf zijn pijlen op Kiara heeft gericht is allang geen geheim meer.

Minder goed lijkt het te gaan eindigen voor de gehate Ward, die in de slotfase van seizoen 1 een politieagente doodschoot. Hij stevent hard af op de gevangenis. En dat is maar goed ook, want inmiddels is duidelijk dat Ward óók achter de dood van ‘Big John’ (de vader van John B) zit. Daar is de politie ook achter gekomen. Al met al: genoeg spektakel ligt in het verschiet voor het tweede seizoen van Outer Banks!

Lees ook: Dit kunnen we verwachten in het tweede seizoen van Ginny & Georgia