Yess! Zoals we al eerder aankondigde komt de populaire Netflix serie Ginny & Georgia met een seizoen 2. Eind februari verscheen de serie op Netflix wat al snel uitgroeide tot een hit op de streamingdienst. Ook op IMDb behaalde G & G een knappe score van 7.4 en in april werd dan ook duidelijk dat er vervolg komt. Inmiddels is er al wat meer bekend over seizoen 2. Alles daarover lees je in dit artikel. Yass!

 G & G Fem-Fem
@ginny&georgia

Wat vooraf ging

In seizoen 1 hebben we enigszins meegekregen dat de twee elkaar niet zo goed begrijpen. Zij zien de wereld op een totaal verschillende manier. Ginny kan de offers en trauma’s van Georgia maar lastig begrijpen. Als ze er in de eerste seizoensfinale ook nog eens achter komt dat haar moeder wellicht een (lees: spoiler) moordenaar kan zijn, besluit ze samen met Austin haar koffer te pakken en op de motor te springen. Destination: unknown. 

Seizoen 2

In het tweede seizoen komt Ginny er misschien achter dat ze meer van haar moeder weg heeft dan dat ze had gedacht. Echter kregen we in seizoen 1 al een hint dat de twee mogelijk naar Ginny’s vader zouden vertrekken. Daarnaast moet ook nog blijken of Ginny nog een keuze moet maken tussen Hunter en Marcus en of ze erin slaagt om het goed te maken met MANG. De groep is namelijk is namelijk aardig uiteen gevallen toen Max erachter kwam dat Ginny vreemdging op Hunter met haar broer Marcus. Seizoen 2 wordt ongetwijfeld een spannend succes! Waarin ook meer zou worden verteld over het verleden van Georgia en wie de vader van Austin is.

Cast

Netflix maakte al snel duidelijk dat Brianne Howey en Antonia Gentry, inmiddels beter bekend als Georgia en Ginny ook in seizoen 2 weer te zien zullen zijn. Hetzelfde geldt voor Austin (La Torraca), Joe (Raymond Ablack), Maxine (Sara Waisglass), Marcus (Felix Mallard), Paul (Scott Porter) en Ellen (Jennifer Robertson). Dat zij allemaal weer terugkeren in de populaire Netflix-serie werd duidelijk door een aankondigingsvideo van seizoen 2.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Toni (@_antoniagentry_)

Mayor Paul

Ook onze favoriete burgemeester van Wellsbury, Scott Porter, heeft al het een en ander laten vallen of zijn rol en de verwachtingen voor aankomend seizoen. In het eerste seizoen zagen we hoe Paul (mayor Paul) zijn hart verloor aan Georgia, de moeder van Ginny. Scott Porter vraagt zich zo nu en dan wel eens af waar Paul precies vandaan komt. “Wat burgemeester Paul betreft, heb ik sinds de eerste dag vragen over waar hij vandaan kwam. Hij ging naar Brown, heeft een Ivy League-opleiding gevolgd en heeft alles opgegeven om naar het buitenland te reizen, te backpacken, Engelse les te geven en een idee van de wereld te krijgen.

Porter zou er dan ook graag achter willen komen waar Paul vandaan komt. “Ik ben erg enthousiast om meer over zijn familie te ontdekken en over waar hij vandaan komt. Ik denk dat de show dat geweldig opgebouwd heeft. Zelfs van de kleinste personages uit de serie krijg je een glimp van hun leven. Ik hoop dat we in de toekomst ook meer van dat gaan zien van Paul.” Ook de toekomst met Ginny werd besproken. “Ik houd van de combinatie van Paul en Georgia op een manier dat hij zichzelf schoon moet houden, maar hij weet dat Georgia bereid is vies te worden. Waar brengt dat hen in de toekomst? En dan, last but not least, hoe past hij in de familie van Ginny, Georgia en Austin? Zodra hij echt de lagen begint af te pellen waarop de familie is gebouwd, wordt het heel interessant.”


Wanneer te zien?

Netflix maakte rond april bekend dat Ginny & Georgia terugkeert voor een 2e seizoen. Aangezien de makers van de hit- serie na de release van seizoen 1 al plannen hadden klaar liggen voor een vervolg, lijken de opnames spoedig van start te zijn gegaan. De opnames van seizoen 1 duurde in totaal 4 maanden. Wat betreft seizoen 2, is nog eventjes afwachten. Waarschijnlijk kunnen we het vervolg begin 2022 op Netflix verwachten.

Lees ook: Deze Netflix-serie past het beste bij jouw sterrenbeeld