Joe komt terug. Na het succes van het eerste seizoen was het aftellen tot we weer een tweede konden bingen. Eindelijk weten we wanneer het weer kan dus noteer dit alvast in je agenda: op 30 december keert Joe weer terug om (waarschijnlijk) nog meer vrouwen lastig te vallen.

tweede seizoen You netflix FEM FEM

De hitserie van Netflix

In het eerste seizoen zagen we hoe Joe Goldberg (gespeeld door Penn Badley) intens verliefd werd op Guinevere Beck. Maar zijn verliefdheid verandert al snel in een obsessie wat de schrijfster uiteindelijk fataal wordt. In het vervolg seizoen keert Joe weer terug maar hij heeft New York ingeruild voor Hollywood om daar opzoek te gaan naar zijn volgende slachtoffer. Maar kan je daadwerkelijk zomaar afscheid nemen van je verleden? Het lijkt er niet op want in het eerste seizoen maken we ook kennis met Peach, de ex van Joe die opeens van de aardbodem verdween. De familie van Peach wil geen rust voordat ze weten wat er met haar is gebeurd…

Releasedatum tweede seizoen

Vanaf 30 december staat het tweede seizoen op Netflix met wederom weer tien afleveringen. Mocht je in de tussentijd nog zoekenden zijn naar films en series die vergelijkbaar zijn met de serie dan zijn dit de films en series die je wil zien.