Eindelijk is het weer zover, de drama komt ons weer tegemoet want Eating With My Ex is weer begonnen. Vrijdag staat er weer een aflevering online en hier zijn onder andere Danique uit Temptation Island en Renan uit Ex On The beach in te zien. Deze twee hebben nogal veel te bespreken, zoals onder andere ‘is er iemand vreemdgegaan tijdens de relatie.’ Wij hebben de eerste beelden gezien en hier schrokken wij erg van!

bron: discovery plus
bron: discovery plus

Is er iemand vreemdgegaan?

Beide zijn ze bekend van best wel spraakmakende programma’s. Een deelnemer van Ex On The Beach en een verleidster uit Temptation Island. De vraag is of een relatie dan überhaupt goed kan verlopen. In de beelden die wij hebben gezien stelt Renan een nogal ‘directe’ vraag aan Danique: “Ben je vreemdgegaan tijdens onze relatie?” Hierop antwoord Danique: ”In hoeverre je vreemd kan gaan als je niet echt een relatie hebt…” Renan onderbreekt haar. ”Oké, ik zal het anders formuleren. Heb je het bed gedeeld met iemand anders terwijl wij elkaar zagen?” Hierop vervolgt Danique met: ”Nee, het bed heb ik nooit gedeeld met iemand anders, ik heb wel met iemand gezoend, dat heb ik je toen verteld. Ik ben ook niet de enige in het midden die dat heeft gedaan. Ik ben daar ook eerlijk over geweest.”  Vervolgens zegt Renan in een privé interview ”Je kunt in principe niet vreemdgaan als je geen relatie hebt, maar dan kan ik blijkbaar ook niet vreemdgaan. Als we geen relatie hadden, waarom is dat dan een heel punt?”

Dan krijgt Renan de vraag terug, “heb je het bed gedeeld met iemand anders tijdens onze relatie?” Aldus Danique. Hier heeft Renan een erg duidelijk antwoord op. ”Ik vanaf een bepaald moment wel, maar dat wist je ook maar al te goed en ik stak het ook niet meer weg.” Hier was Danique het niet mee eens want volgens haar is hij hier helemaal niet eerlijk over geweest… Oei.

Een wolf in schaapskleren

Bij Eating With My Ex krijgen alle deelnemers bij elke gang een nieuwe vraag voorgeschoteld. Bij Renan en Danique kwam bij het eerste gerecht de vraag “Ben jij een wolf in schaapskleren?” Hierop reageert Danique dat ze zichzelf niet een wolf in schaapskleren vindt omdat ze zich niet anders voor doet dan dat ze is. Renan kijkt haar twijfelend aan. ”Ik vind wel dat je anders overkomt dan dat je ergens bent,” daarna vervolgt hij: “Maar dat komt vooral omdat je zo’n lieve persoonlijkheid hebt, dat andere mensen je niet bepaald kennen en je enkel zien als het goedlachse, constant happy, jeugdig persoon.” Het lijkt erop dat Renan dus zegt dat Danique heel anders is in een relatie dan ze zich voordoet.

Wat vond jij van Danique en Renan? Vind jij ze überhaupt bij elkaar passen?

Lees ook: Eerste beelden Eating With My Ex: wil Ricky terug naar Jaydi?