Het splinternieuwe seizoen van ‘Eating With My Ex’ komt er weer aan, en wij kunnen niet wachten. We kunnen weer mee kijken met de ‘ongemakkelijke’ dates. En we trappen het seizoen gelijk goed af met Jørney en Odim en Jaydi en Ricky. Vandaag vertellen we je alles over de preview die wij op de redactie hebben gezien..

bron: discovery +
Bron: discovery +

Eating with my ex

In dit seizoen krijgen de ex-lovers in het programma bij elke gang een best wel ongemakkelijke vraag voorgeschoteld. Deze vraag heeft 9 van de 10 keer te maken met hun verleden als koppel, de break-up of over hun huidige relatie. Zo wordt het een best wel emotionele ontmoeting voor Odim en Jørney die co-ouderschap hebben over hun dochtertje. Dusty moet nog wat kwijt aan zijn ex Lisa over iets dat er is gebeurd voorafgaand aan zijn ongeluk. En Ricky en Jaydi zien elkaar weer voor het eerst na hun break-up.

Zal het uit de hand lopen of vallen er nog dingen uit te praten en op te lossen? We gaan het allemaal zien, maar dit is wat wij weten:

Wil Ricky Jaydi terug?

Wij mochten op de redactie van Fem Fem al de eerste paar beelden bekijken van aflevering 1 Eating With My Ex. En geloof ons, het gaat een spicy first episode worden!

We zagen beelden van Ricky en Jaydi uit Temptation Island die elkaar weer voor het eerst onder ogen kwamen sinds de break up. Dit ziet er vooral voor Ricky niet gemakkelijk uit. Ze krijgen dan ook gelijk bij de eerste gang een vraag voorgeschoteld: ‘zijn jullie het perfecte plaatje?’ Helaas zijn hun antwoorden erg verschillend, want volgens Ricky ‘kunnen ze dat wel weer zijn’ maar Jaydi denkt daar heel anders over…

Odim En Jørney zien elkaar ook weer na lange tijd. Een aantal maanden terug is Jørney bevallen van hun dochtertje die ze helemaal anoniem houden voor de media. Helaas is Odim de fout in gegaan met een aantal andere dames tijdens het stappen. Toch lijkt het er wel op dat Odim wil vechten voor zijn gezinnetje met Jørney. Toch heeft Jørney hier haar twijfels over. Zo zegt ze. “Hoezo zou je als je een lekker biefstukje thuis hebt, met een knakworst gaan in de club.”

Lees ook: Zien: de super hete trailer van het tweede deel van 365 days