Yvonne Coldeweijer oftewel lifeofyvonne kan je eigenlijk niet meer gemist hebben. In de BN’er wereld is haar naam overal te zien. Yvonne weet alle juice rondom de BN’ers uit te pluizen, en deelt dit vervolgens op haar Instagram en YouTube account lifeofyvonne. Daarnaast is Yvonne ook nog een knappe vrouw om te zien maar wij waren erg benieuwd hoe onze roddelkoningin er vroeger uit zag… En wow. 

bron: lifeofyvonne
bron: lifeofyvonne

De jongere jaren van Yvonne

Yvonne heeft vroeger zeker niet stil gezeten. Vroeger deed ze aan presenteren, zingen en acteren. Nogal een vette lijst. In 2009 deed ze mee aan K2 zoekt K3 omdat zij wel de nieuwe K3 wilde worden. Helaas viel ze net voor de liveshows af. In 2010 koos de juice queen ervoor om Telekids te gaan presenteren, onder de naam Keet. Tijdens haar tijd bij Telekids bracht ze ook meerdere nummers uit bij 8ball Music, maar in 2013 stopte ze daar helaas mee. Ook sloeg ze het acteer pad in en zo doende kreeg ze een rol in de bekende Belgische kinder serie Anika. Ze speelde in seizoen 3 namelijk Cindy. En daar bleef het niet bij, want tussen 2012 en 2014 speelde ze nog meer rollen bij andere series en musicals.

Life Of Yvonne

In 2015 besloot Yvonne Coldeweijer aan de gang te gaan met YouTube. Hierop plaatste ze toen eerst alleen video’s over mode en beauty, en daarnaast runde ze een goed lopende kleding/sieraden webshop.

Maar in het voorjaar van 2020 koos Yvonne ervoor om haar YouTube kanaal over een totaal andere boeg te gooien. Ze verwijderde al haar video’s en ging tijdelijk van YouTube af (mogelijk om te brainstormen.) December 2020 kwam ze terug en maakte een enorme come back. Het begin van haar juice kanaal. Inmiddels gaat haar juice kanaal; lifeofyvonne als een speer, met 166.000 abonnees op haar YouTube kanaal en 454.000 Instagram volgers is ze één van de grootste juice kanalen van Nederland. Go Girl.

Young Yvonne

Dat Yvonne een knappe verschijning is dat weten we allemaal. Maar was ze vroeger ook al zo knap? Wat we wel weten is dat ze in ieder geval een bizar stijl icoon was. Bekijk het zelf maar!

Yvonne Yvonne Yvonne Yvonne

Lees ook: Zo zag Romee Strijd er vroeger uit op 14-jarige leeftijd