Je bent een kaasliefhebber of je bent ’t niet. Ben jij het wel? Dan ben je bij ons nu aan het juiste adres! Wij hebben namelijk de gouden tip voor iedereen die wakker gemaakt zou willen worden voor alles met kaas. In Amsterdam is onlangs een nieuw restaurant geopend. En wat voor één! Bij dit restaurant in Amsterdam kun je alles eten met gesmolten kaas.

Restaurant in Amsterdam

Alles eten met gesmolten kaas klinkt ons als muziek in de oren. Bij het restaurant Smelt in Amsterdam wordt deze droom werkelijkheid. Het restaurant in Amsterdam is onlangs geopend in één van de negen straatjes. Bekende horecagelegenheden De Kaaskamer en café De Dopper besloten de handen ineen te slaan en samen met dit heerlijke concept te komen. We like.

Kaas, kaas en nog eens kaas

Wie denkt dat kaasfondue een echt winters festijn is, heeft het goed mis. Het nieuwe Restaurant Smelt bewijst namelijk dat je het hele jaar door kunt kaasfonduen. En het voordeel: je kiest zelf de kaas! De kaas wordt uiteraard geleverd door specialist De Kaaskamer dus dan weet je dat het goed zit. Ook de producten die je vervolgens in die heerlijke gesmolten kaas kunt dopen, worden vers geleverd door andere specialisten. Denk aan heerlijk vers brood en lekkere groenten.

Ben jij nou in de buurt, maar vind je het nog geen tijdstip voor een uitgebreide kaasfondue? Dan kun je alsnog even langs wippen. Ze verzorgen namelijk niet alleen heerlijke kaasfondues! In de middag kan je namelijk gewoon voor een lekkere kaasfondue-tosti kiezen. Als je hier niet gelukkig van wordt, weten wij het ook niet meer!

Lees ook: Veel kaas eten is slecht voor je libido