Het blijkt dat niet alleen nacho’s en cocktails populair zijn in Amsterdam. Er is nog een duo wat het ontzettend goed doet samen: taco’s en tequila! En er is een plek in Amsterdam waar dit de twee key ingredients zijn.

tacos en tequila FEM FEM

Kan jij geen genoeg krijgen van taco’s gevuld met gehakt (vega kan ook!), sour cream, gesmolten kaas en wat guacamole? En dan dit het liefst nog in combinatie met een passende tequila waardoor je je in Mexico waant? Dan hebben we de ideale plek voor jullie in Amsterdam gevonden.

Taco’s & Tequila

Taco’s & Tequila is onderdeel van The Food Department in de vernieuwde Magna Plaza in Amsterdam. De menukaart staat uiteraard vol met verschillende taco’s, maar ook Mexicaanse bowls, nacho’s, quesadillas én tequila.


View this post on Instagram

Tell us your fave Tacos & Tequila dish🌮!⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ #tacosentequila #amsfoodgram #nevernoteating #foodonyourmind #foodgram #foodspiration #feedfeed #magnaplaza #amsterdam #amsterdamcity #amsterdamlife #amsterdamworld #amstergram #gramthedam #ilovefood #foodaddict #igersamsterdam #foodstagram #soon #nomnomnom #igfood #mexicanfood #tacos #mexico #discoveramsterdam⁠

A post shared by Tacos & Tequila (@tacosentequila) on

The Food Department

Nieuw in de Magna Plaza is The Food Department. Eigenlijk de ideale plek om te vertoeven tijdens een dagje shoppen in Amsterdam. Je kunt hier dus terecht voor de lekkerste taco’s met tequila, of voor oesters, burgers, zoete snacks en cocktails. En als je dan toch in de Magna Plaza bent, vergeet dan vooral niet langs te gaan bij de nieuwe vestiging van Hutspot.