Ja, naast het Amsterdam Centrum en Oost valt er ook in Amsterdam Noord genoeg te knabbelen. Het knusse stadsdeel wat vooral in de lente de perfecte plek is om een mooie wandeling te maken, is zoals de rest van Nederland getroffen door deze coronacrisis. Al die horecagelegenheden waar je voor deze crisis vaak kwam zijn nu helaas gesloten. Gelukkig zorgen horeca-ondernemers ervoor dat je nog steeds van hun maaltijden kan genieten door nu afhaal- of bezorgmogelijkheden te hebben.

Zin in een avondje uit? Dat kan ook gewoon thuis! Bestel het lekkerste eten bij de restaurants waar je gewend aan bent. Een lekkere maaltijd, dit mooie weer en de mensen waarvan je houdt zijn genoeg om je door deze tijd heen te slepen.

Vessel Amsterdam

Bij Vessel Amsterdam bestel je nog steeds de heerlijke gerechten die je van het restaurant gewend bent. Gezond, verantwoord en heerlijk, dit is hoe je het eten van Vessel Amsterdam het beste beschrijft. Het restaurant zorgt elke dag voor een minimaal impact op het milieu wat, vooral nu, belangrijk is. Bij dit restaurant kan je 7 dagen per week terecht voor een heerlijke selectie van Chef Ricardo van Ede.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Vessel Kitchen (@vesselkitchen) op

Karaat Amsterdam

De deuren van Karaat zijn gesloten, maar het restaurant heeft onze support nodig. Hoe we dat geven? Door een bestelling waar je zeker niet teleurgesteld van wordt te plaatsen bij Karaat. Ook is het mogelijk om een cadeaubon te kopen die jij weer kan gebruiken wanneer het restaurant weer open gaat. Bij karaat is het mogelijk om lunch, diner en sushi te bestellen. Ook beschikt Karaat over een bakkerij zodat onze sweet tooth ook nergens heen gaat.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Karaat | Amsterdam (@karaatamsterdam) op

Scheepskameel

Zin in baguette met gezouten roomboter of kip van de barbecue? Dan zit je bij Scheepskameel aan het juiste adres. Voorgerechten, hoofd- en nagerechten zijn allemaal te bestellen bij Scheepskameel. 7 dagen in de week staat Scheepskameel tot je beschikking om je de lekkerste maaltijden te leveren.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door De Scheepskameel (@scheepskameel) op

Pizzeria Klaproos

Zin in een avondje pizza? Dan is Pizzeria Klaproos echt de plek waar jij moet bestellen. Met een menu waar je spontaan van gaat watertanden waar ook heerlijke pasta gerechten bijzitten, wat wil je nog meer? Oh ja: zin om te wijnen? Dan bestel je er bij Pizzeria Klaproos ook een heerlijk wijntje bij.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Klaproos (@klaproosamsterdam) op

Foer

Het heerlijke eten van Foer komt tijdens deze bijzondere tijd gewoon jouw kant op. Bestel een foerbox met lekkere koffiebonen, zuurdesembrood of  een heerlijke droge worst.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Foer (@restaurantfoer) op