Door het coronavirus sluiten de meeste restaurants haar deuren. Die leuke borrelavonden of uitjes met vrienden worden zo toch iets moeilijker. Ja, iets moeilijker. Sommige restaurants kiezen er namelijk voor om al dat heerlijks gewoon bij je thuis te brengen. Zo geniet je, zelfs in deze crisis, van je favoriete restaurants in Amsterdam Zuid.

restaurants-thuisbezorgen-coronacrisis

Om hoofden boven water te houden doen horeca-ondernemers er alles aan om al hun lekkers bij ons te brengen. Door wat te bestellen bij restaurants steun je gelijk ook hun zaak. Dit is misschien wel de lekkerste goede actie die wij tegen zijn gekomen!

Slagerij van Dam

Ook Slagerij van Dam kan niet om het coronavirus heen. De slager blijft gewoon open, maar dan net even anders. Ook bezorgd Slagerij van Dam thuis. Zodat je, mocht je zelf niet écht niet naar buiten willen, dan Slagerij van Dam ook niet hoeft te missen. Van heerlijke Indische balletjes tot lamsrack. Slagerij van Dam brengt graag al dit lekkers naar je toe.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Slagerij van Dam (@slagerijvandam) op

NENI

NENI heeft onze harten al veel eerder gestolen, gelukkig hoeven we ook dit restaurant niet te missen. De, op Tel Aviv geïnspireerde keuken, van het restaurant brengt je gegarandeerd in een goede stemming, zelfs tijdens deze pandemie. NENI is open voor take away en bezorgen zodat je zelfs thuis van hun heerlijke gerechten kunt genieten.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door NENI Amsterdam (@neni.netherlands) op

Happy Italy

Voor de beste take away deals moet je bij Happy Italy zijn. Klinkt een heerlijk pizza + Nutella pizza als muziek in je oren? Dan moet je dus echt niet verder zoeken. Ook doet Happy Italy aan bezorgen in steeds meer steden. Perfect voor een avondje Netflixen.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Happy Italy (@happyitalynl) op

Cannibale Royale

Voor een buitengewoon lekkere ervaring moet je zeker bij Cannibale Royale zijn. Gelegen aan de Ruysdaelkade is Cannibale Royale makkelijk te bereiken maar ze kunnen ook naar jou toe komen als je dat liever hebt. Ook hebben ze een drive through geopend op de NDSM werf zodat je- ook in Noord- kan genieten van het heerlijke eten van Cannibale Royale.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Cannibale Royale (@cannibaleroyale) op

The Seafood Bar

Zin in heerlijke zeevruchten? Dan ben je bij The Seafood Bar aan het juiste adres. Zelfs tijdens de coronacrisis. Je kan bij The Seafood Bar een sharing menu voor twee bestellen die je heerlijk kan oppeuzelen na een harde dag thuiswerken. Zin in heerlijke zalmtartaar én een lekker wijntje? Dan ben je bij The Seafood Bar aan het juiste adres.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door The Seafood Bar (@theseafoodbar) op

Woon je toch dichter bij het Centrum of Noord? Dan staan deze restaurants tot je beschikking.