We vielen in een zwart gat toen de laatste aflevering van B&B Vol Liefde op Instagram verscheen. Veel kijkers van het programma zijn enorm benieuwd of er nog een reünie-aflevering van het programma gaan komen. Want eh… welke stellen zijn er eigenlijk nog bij elkaar?

B&B Vol Liefde
Bron: B&B Vol Liefde

Cliffhangers

De laatste aflevering van B&B Vol Liefde gaf over sommige romances meer duidelijkheid, maar het liet ons vooral met veel vraagtekens achter. Van veel B&B-houders weten we eigenlijk niet hoe het avontuur is afgelopen. Is er toch nog liefde ontstaan, of hebben de B&B-eigenaars de singles die op bezoek kwamen helemaal niet meer gesproken?

Het moge duidelijk zijn dat heel Nederland met smart uitkijkt naar een reünie-aflevering, maar het is helaas nog niet helemaal duidelijk of die er daadwerkelijk gaat komen. RTL heeft in ieder geval nog geen reünie op de planning staan, dus besloten de deelnemers van het programma dit zelf te organiseren.

Georganiseerde reünie

Aangezien de deelnemers van het programma zo nieuwsgierig waren naar elkaar, besloten ze een eigen reünie te organiseren. Deelnemers Sven en Ben trommelden iedereen op en besloten bij elkaar op visite te gaan. Zo blikt Anne Marie, die bij Hans in Frankrijk verbleef, via Instagram terug op deze samenkomst. “Wat een gezellige reünie met de deelnemers van B&B Vol Liefde – allemaal stoere, mooie, lieve en leuke mensen. Supertof dat we hier vandaag bij elkaar konden zijn om onze ervaringen – mooie momenten en (niet uitgezonden) bloopers met elkaar te delen. Dank Sven en Ben voor de organisatie. Het voelt als één grote familie!”, schreef Anne Marie op Instagram.

Ook Suus, die bij Martijn in Portugal verbleef, blikt terug op een geslaagde dag. “Zo gezellig en leuk om verhalen uit te wisselen en elkaar nu in het echt te zien. Alsof we elkaar al jaren kennen”, schreef Suus op Instagram.

Aangezien de organiseerde reünie van de B&B-houders zo goed in smaak viel, zijn we benieuwd of er ook nog een officiële versie gaat komen. Videoland, mogen we please een reünie?