Het is je vast niet ontgaan dat influencers gratis producten krijgen aangeboden, en verschillende sponsordeals binnen hengelen. Maar dat is blijkbaar niet het enigste wat influencers krijgen aangeboden.. Rianne Meijer krijgt borstvergroting aangeboden op Instagram en reageert hilarisch.

Instagram rianne.meijer
Instagram rianne.meijer

Rianne Meijer krijgt borstvergroting aangeboden

Rianne Meijer deelt op haar Instagram de meest bizarre privé berichten die ze krijgt over haar borsten. Haar borsten zouden te klein zijn en een borstvergroting nodig hebben, pardon??

Borstvergroting

Op Instagram laat de influencers screenshots van verschillende privé berichten zien, waarbij ze een borstvergroting krijgt aangeboden. In de berichten staat het volgende: “Laten we ter zake komen. Wanneer gaan we je boobjob doen? Ik heb een mooi aanbod als je geïnteresseerd bent en beloof dat het goede content voor je profiel oplevert.”

Rianne Meijer staat zelf versteld van al deze berichten. Onder haar post plaatst ze dit: “Mensen proberen mij een borstvergroting aan te smeren, dus dat leek mij het perfecte moment om alle borsten te vieren! Klein, groot, pushen up, of je nu een borstvergroting heb gedaan, of niet. Laat niemand je wijsmaken dat jouw borsten niet goed genoeg zijn.” Een dikke middelvinger van Rianne dus, you go girl!

Reacties

Haar bericht lokte veel geschokte reacties uit. Veel meiden bedanken Rianne voor haar bericht. Zo schrijft Sam Lebens: “Thanks for doing this! Ik ben ZO blij met mijn itty-bitty titty parade, maar weet vrij zeker dat ik aan mezelf had laten sleutelen als ik een generatie later was geboren.” Ook vele andere influencers laten een comment achter. Zo schrijft Vivian Hoorn: “Omg serioussssss people are crazy”.

Wij zijn het helemaal met Rianne eens en bedanken haar voor haar verhaal!

Lees ook: Chrissy Teigen deelt before- en afterfoto’s van wenkbrauw transplantatie