Rianne Meijer en lover Roy Atiya stapten onlangs in het huwelijksbootje. De twee hadden een bruiloft waar je u tegen zegt en vertrokken niet veel later op huwelijksreis. Enne, tijdens dit reisje besloot Rianne haar kersverse man eens een nieuwe look aan te meten.

Neptattoos

Rianne Meijer, of eigenlijk Rianne Atiya, vertrok met haar kersverse man naar Amerika voor een geweldige roadtrip. Tijdens dit tripje zette de blondine een tattoo op haar arm, maar bleef Roy achter. Helemaal prima, maar Rianne leek het stiekem best wel leuk om te ontdekken hoe tattoos bij haar partner staan.

De influencer tikte hierom een aantal fake tattoos op de kop en plakte ze op het lichaam van Roy. “Before or after?”, schrijft ze bij de video.

Positieve reacties

Het moge duidelijk zijn dat de neppe tattoos goed in de smaak vallen. Bij het eindresultaat deelt Rianne: “New husband unlocked. Result 12/10” Ook laten volgers van de influencer weten dat ze deze look bij Roy wel kunnen waarderen. “Alsof het nooit anders is geweest, ik zeg doen Roy!”, “ROY DOE DIT” en “Suits him very wel!!!“, klinkt het in de comments.

Wij zijn benieuwd: ben jij meer fan van de before of after?

Lees ook: Influencer Rianne Meijer deelt beelden van droomhuwelijk