Rianne Meijer, je zal haar vast wel kennen van haar hilarische Instagram posts. De blondine is niet bang om een mislukte foto te plaatsten om de reality achter al die prachtige Insta foto’s te laten zien. Toch plaatste ze deze week wel een keer een ‘perfect’ plaatje op the gram. De beauty is namelijk afgelopen weekend getrouwd, en de beelden zijn adembenemend!

bron: @rianne.meijer
bron: @rianne.meijer

Instagram

Rianne is inmiddels met haar 1,5 miljoen volgers één van de grootste influencers van Nederland. Ze post regelmatig samen met haar vriend Roy, maar ook alleen veel grappige content. Je zou haar vooral kunnen kennen van de ‘Instagram vs Reality‘ posts die ze plaatst. Daarnaast kunnen foto’s van haar doggies Harvey en Rosie ook niet ontbreken.

Smoorverliefd

Haar lover Roy leerde ze 7 jaar geleden kennen op Tinder. De handsome dokter heeft inmiddels ook al een goede ‘fan base’ opgericht en heeft inmiddels al bijna de 50.000 volgers aangetikt. Op zich wel begrijpelijk als je zo’n hunk bent.

In 2020 ging Roy op 1 knie voor Rianne, en vroeg haar ten huwelijk. Helaas door de corona pandemie duurde het even voordat ze de verloving voort konden zetten maar afgelopen weekend was het dan ein-de-lijk zover! En wat zag het er prachtig uit. De twee trouwde in het mooie Italië, in het bijzijn van hun vrienden en familie. “JUST MARRIED ❤️❤️❤️” schrijft Rianne bij een post op Instagram, waar we verschillende kiekjes van de bruiloft zien.

De reacties

In de comments van de post, barst het van de felicitaties. Het lijkt erop dat de volgers van Rianne ontzettend blij voor haar zijn! Zo schrijft Lizzy van der Ligt“Oh zo mooooi en zo lief. Gefeliciteerd ❤️❤️” En, “Wauwww Omg gefeliciteerd ❤️❤️❤️”, reageert Monica Geuze. Noor de Groot: “Mooi!!! Gefeliciteeerd!!!❤️❤️”. Zo cute!

Lees ook: Vrouw verzorgt neppe bruiloft om haar ex jaloers te maken