Dat Rihanna’s lingerielijn een prachtig merk is met een sterke boodschap wisten we al. Maar dat het zó goed loopt is mindblowing. Forbes heeft een onderzoek gedaan naar haar lingerielijn Savage X Fenty. Het zakenblad schat de waarde ervan op 1 miljard dollar, zo’n 830 miljoen euro. Woooooow!

Forbes

Volgens Forbes is Savage X Fenty in 2025 wereldwijd marktleider op gebied van lingerie, een knappe prestatie gezien de moordende concurrentie. ‘Rihanna’s merk heeft laten zien dat diversiteit en inclusiviteit van alle vormen, maten, toegankelijkheid en marketing tot een hoger doel kan leiden: een vermogen opbouwen door jezelf sexy te voelen’, oordeelt Forbes. Naast haar lingerielijn heeft de 32-jarige zangeres haar eigen beautylijn en brengt ze loungewear uit, beide eveneens zeer succesvol.

De plank misslaan

Niet iedereen is positief over het merk van de zangeres. Op sociale media is ophef ontstaan rondom Rihanna, nadat de popster een foto van zichzelf plaatste waarop ze schaars gekleed te zien is. Op de foto is te zien hoe ze haar eigen borsten vasthoudt, terwijl ze een ketting draagt van de Hindoestaanse god Ganesha. Bij veel gelovige fans is dat in het verkeerde keelgat geschoten.

Lees ook: Kendall Jenner komt met eigen tequila brand genaamd 818!