Rihanna staat vooral bekend om haar zangtalent. Maar toch werd ze op een hele andere manier miljardair. Misschien zijn jullie wel bekend met haar merk Fenty, een groot succes.

Van zangeres naar ondernemer en miljardair

Haal welbekende liedjes worden nog steeds regelmatig gedraaid op de radio of je hebt ze wel eens voorbij horen komen in de club. Rihanna werd bekend door haar pakkende liedjes en muziekvideo’s. Ondanks dat ze hier genoeg geld mee verdiende en een succesvol leven leidde, ging ze toch over iets anders.

Ondanks dat fans hadden verwacht dat de zangeres ergens anders mee bezig was (lees: nieuwe album), had Rihanna andere plannen. Ze kwam in 2017 met haar eigen beauty- en kledingmerk Fenty. Ondertussen is het beauty- en kledingmerk uitgegroeid tot een miljardenbedrijf met een waarde van 2.8 miljard dollar, hiervan heeft Rihanna zelf 50% in handen. Waar de naam Fenty vandaan komt, is van haar officiële naam: Robyn Rihanna Fenty.

Het succes van Fenty

Het beauty- en kledingmerk van Rihanna is uitgegroeid tot een groot succes. Ondanks dat het kledingconcept sinds vorig jaar is weggevallen, doet de rest van het bedrijf het ontzettend goed en maakt ze hier erg veel winst op. Fenty staat voor diversiteit en dat is te zien. De producten zijn gemaakt in zoveel verschillende kleuren, dat iedereen zich hierin kan herkennen. Ook is er een lingerielijn die de zangeres heeft opgezet. Savage x Fenty heeft zelf al een waarde van 1 miljard dollar. Wauw!

Please Don’t Stop the Music

Rihanna is van plan om het succes met haar bedrijf voort te zetten in de toekomst. Dit betekent helaas voor vele fans dat zij zich minder zal gaan richtten op haar muziek. Noooo. Gelukkig kunnen we de komende tijd vooruit met het genieten van haar beauty producten en zullen we niet stoppen met haar oudere liedjes draaien. Because they never get old!

Lees ook: Love is in the air: dit is het nieuwe liefje van zangeres Rihanna