Als je Rijk Hofman volgt op YouTube, weet je dat hij in zijn video’s vaak grappen maakt over andere mensen. Wij vinden dit altijd genieten, maar de mensen waar de grappen over gemaakt worden, vinden dit soms iets minder leuk. Enne, dat heeft Rijk ook wel gemerkt. In zijn podcast vertelt hij namelijk dat hij bedreigd is op het terras door een deelnemer van Ex On The Beach.

Rijk Hofman bedreigt EOTB-deelnemer
Bron: @rijkhofman

Rijk Hofman

Rijk Hofman maakt inmiddels al heel wat jaren video’s op YouTube. In bijna al die video’s reageert hij op andere mensen en maakt hij grappen over wat ze doen. Of dat nou influencers, cursus verkopers of realitysterren zijn, Rijk heeft over iedereen wel iets te zeggen. Wij kunnen als kijkers hier natuurlijk van genieten, maar je kan je misschien ook wel voorstellen dat de mensen waar hij een video over maakt, zijn grappen iets minder leuk vinden.

Bedreigd op het terras

In de podcast BROERS vertelt Rijk over een deelnemer van Ex On The Beach die hem bedreigde op het terras. Want toen Rijk dacht dat er een luisteraar met hem wilde praten, stond daar opeens een boze EOTB-deelnemer. “Het moment dat ik opsta, zie ik zijn gezicht en die is heel agressief”, vertelt Rijk.

“Ik dacht ik heb een video over hem gemaakt, dat moet wel. Ex On The Beach, hij is agressief, ik heb een video over hem gemaakt. Dat is het eerste waar ik aan denk.” Rijk wilde deze deelnemer alleen wel de kans geven om zijn verhaal te kunnen doen, dus besloot hij om met hem te gaan praten. Maarre, dat liep wel iets anders af dan hij had verwacht.

Vechten

“Hij heeft mij met elke bedreiging die er bestaat, bedreigd.” Enne, als het aan de EOTB-deelnemer had gelegen, had hij Rijk nog meer aangedaan dan alleen bedreigd. “Als je hier niet met allemaal meiden gezeten had, had ik je helemaal in elkaar geslagen”, dreigde de deelnemer. Gelukkig is het nooit tot dat punt gekomen en besloot Rijk om niet te gaan vechten.

“Ik was nuchter dus ik zeg tegen hem: ‘Luister ik ga niet met je vechten hier.’ Dat zou namelijk echt het dieptepunt van mijn leven zijn, als ik op Leidscheplein met iemand van Ex On The Beach ga vechten”, vertelt Rijk lachend tegen zijn broer Sam.

Ex On The Beach deelnemer

Wie deze EOTB-deelnemer precies is, zegt Rijk niet in de podcast. “Ik weet zijn naam niet”, begon Rijk zijn verhaal. Maarre, hij geeft terwijl hij de rest van het verhaal deelt, wel een aantal hints. Zo zou de deelnemer al wat ouder zijn “Deze kill was echt dertig ofzo, misschien wel ouder.” Verder zou de deelnemer ook kleiner zijn dan Rijk. Dus wie het precies is, weten we niet zeker, maar we hebben wel een vermoeden…

Lees ook: Rijk Hofman deelt detail over liefdesleven: ‘Ik date nu met iemand’