Yvonne Coldeweijer (aka Life of Yvonne), de roddelkoningin die door middel van geheime bronnen alle juice en gossips verspreidt, is niet meer weg te denken uit medialand. Ook Rijk en Sam Hofman werden hier slachtoffer van, en dat schoot bij Rijk in het verkeerde keelgat.

Bron: Life of Yvonne/Rijk Hofman

Verspreiden van neppe roddels

Yvonnne Coldeweijer is nou niet bepaald de meest geliefdste persoon in Nederland. Toch krijgt ze het elke keer weer voor elkaar dat anonieme ‘spionnen’ haar informatie geven. En wat zij daarmee doet? Ze deelt het met haar 628.000 Instagram volgers. Maar klopt al deze juice wel? Een paar maanden terug werd Yvonne al betrapt op het verspreiden van neppe roddels. “Ik ben geen onderzoeksjournalist. Ik ben een gewoon een juicekanaal. Als ik een video ontvang van iemand die zit te snuiven, dan post ik het gewoon! Het is gewoon juice. That’s it”, aldus Yvonne.

Yvonne staat bekend om het verspreiden van roddels, maar die blijken dus niet altijd waar te zijn. Dat was gisteren dus ook het geval. Op Instagram vroeg ze aan haar volgers of ze nog ‘juice’ hadden over bekende Nederlanders. En een spion vertelde iets over de broers Sam en Rijk Hofman.

BROERS-podcast

De achternaam ‘Hofman’ komt je vast bekend voor. Misschien door Tim Hofman — de oudste van de drie — die de broers “overschaduwt” met zijn succes. (Luisteraars van de podcast snappen dit wel). Maar Sam en Rijk zijn niet zomaar ‘de broertjes van’. Want met hun BROERS-podcast weten ze 1,8 miljoen luisteraars te entertainen. De twee levensgenieters vertellen wekelijks hun wildste verhalen over feestjes, vrouwen en de meest gekke afterparty’s. De twee doen de meest waanzinnige dingen, en dat vertellen ze zonder schaamte aan hun fans.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rijk Hofman (@rijkhofman)

Afterparty met Sam en Rijk

Dat de twee broers gekke dingen doen, is inmiddels geen nieuws meer. Deze keer deelde een spion met Yvonne ‘heftige informatie’ over ze: “Een vriendin van mij was laatst op een afterparty met Sam en Rijk. En dat werd in plaats van een feestje meer een grote orgie met drugs. De broers zoenden ook meerdere keren met elkaar.” Yvonne heeft het screenshot van dit gesprek vervolgens gedeeld op Instagram.

Bron: @lifeofyvonne

Boos

Het is dus niet duidelijk of de informatie van deze ‘spoin’ wel juist is, maar één ding is wel zeker: Rijk is er he-le-maal klaar meeEn dat laat hij blijken door op zijn Instagram Story een “Yvonne be like nu mensen haar niet meer interessant vinden” te maken. Wat vinden jullie? Zijn jullie het met Rijk eens of moet Yvonne zich gedeisd houden?

Bron: @rijkhofman