TikTok is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de levens van generatie Z. Wie had er ook gedacht dat je door dansjes te verzinnen, te playbacken of thrist traps van jezelf te maken, een goede boterham kon verdienen. Wij niet in ieder geval! Deze TikTokkers weten er als geen ander hoe ze het platform moeten gebruiken en zijn op jonge leeftijd al flink aan het cashen.

Josh Richards – €1.5 miljoen

Josh Richards is 19 jaar en komt uit Canada. Voor Josh geen bijbaantje in de supermarkt of een krantenwijk net als zijn vrienden. Hij is namelijk een van de meest populaire mannelijke TikTokkers van de wereld! Ondertussen heeft hij 25,5 miljoen volgers op de app met meer dan honderden video’s. Josh maakt vooral video’s waarin hij playbackt, danst en zingt. Klinkt niet heel bijzonder, is het ook niet. Wij denken stiekem dat zijn looks er iets mee te maken hebben. See it yourself.

@joshrichardsThank you all for making today possible !! Ani in Walmart !!!! @brycehall♬ Laugh Now Cry Later (Chopped & Screwed) – DJYung$avage & Drake

Loren Gray – €2.6 miljoen

Loren Gray is een OG als het aankomt op TikTok en behoort tot een van de eerste gebruikers. Ze was ook al razendpopulair op de voorganger van TikTok: musical.ly. Loren heeft op de app nu 53,9 miljoen volgers met video’s die miljoenen keren bekeken worden. Ze is pas 18 jaar (wie had dat gedacht? wij niet!) maar heeft nu al een goed vermogen opgebouwd. De TikTokker sleept de een na de andere samenwerking binnen met merken als Burger King, Sketchers en Hyundai. Als dit nog niet genoeg was sleepte ze ook een platencontract in de wacht toen ze haar zangtalent liet horen. Girl boss!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door loren gray (@loren)

@lorengrayiykyk♬ original sound – ineffablehaven1

Dixie D’Amelio – €2.9 miljoen

Dixie is een van de twee bekende zusjes D’Amelio, de meest populair TikTok familie. Dixie is de zus van Charli, die nog bekender is dan zijzelf! Ze is 19 jaar, maar nu al bekend als het gezicht van het kledingmerk Hollister: dit door dansjes te doen op TikTok voor haar 54,6 miljoen volgers. Ondertussen is ze heel serieus bezig met haar zangcarrière en lanceerde ze in juni 2020 haar eerste single die direct aansloeg bij het publiek. Lekker bezig Dixie!

@dixiedamelio@socialtourist volume 4 is hereee🖤 shop now!! ##wethetourists ##socialtouristcofounder♬ Khandi – Ooyy

Charli D’Amelio – €4 miljoen

Hoe bizar groot Charli’s following is geworden in de afgelopen jaren is echt insane! Ze is al meer dan een jaar de meest gevolgde TikTokker ter wereld en hiermee heeft ze een mooi geldbedrag weten binnen te harken door video’s te maken waarin ze haar geweldige dansmoves laat zien. Leeftijd is maar een getal en Charli is het bewijs. Op 16-jarige leeftijd heeft deze TikTokker al 123,4 miljoen volgers op de app. Say what? Naast het feit dat ze ontzettend bekend is op TikTok, runt Charli ook een YouTube kanaal en is ze druk met het opzetten van een naglllaklijn, make-uplijn én een truiencollectie. Alle producten gaan dan ook nog eens als warme broodjes over de toonbank! Zelfs is er een drankje naar haar vernoemd bij Dunkin’ Donuts. #goals

@charlidamelio##ad pay it forward and spotlight your fav creators on your @linktr.ee ! go to my bio to claim your linktree🤍 ##linkupwithlinktree♬ Link Up With Linktree by KAJÉ and PALM LINES – Linktree

Addison Rae – €5 miljoen

Op de eerste plek staat dan toch de enige echte Addison Rae. Deze dame heeft al een danscarrière achter de rug en maakt hier gebruik van op TikTok. Slim! Addison laat haar beste moves zien voor haar 83,2 miljoen volgers. Ze heeft een cosmeticalijn die heel goed loopt én haar eigen merchandise. Daarnaast is deze ster een van de gezichten van het kledingmerk van Kim Kardashian.

@addisonre@ronronryan♬ original sound – 𝗪𝗶𝗻𝗼𝘀 𝗦𝗾𝘂𝗮𝗱 – Mutiny Squad

Lees ook: TikTokker met 1 miljoen volgers onthult haar salaris