Say what?! Rode wijn thee? Dat klinkt geweldig, right? De heerlijke smaak van rode wijn, zonder dat je hier hoofdpijn van krijgt, geweldig! Deze rode wijn thee is super leuk om zelf te drinken (uiteraard) maar ook heel leuk om weg te geven aan een vriendin. Ben jij benieuwd waar je dit goedje kunt kopen? Lees dan snel verder!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Firebox (@firebox) op

Een heerlijke merlot

Deze geweldige thee ruikt en smaakt naar een heerlijke merlot. Maar dan zonder alcohol. Rode wijn is geweldig, dat is een feit. Maar de koppijn die je er soms van krijgt is wat minder fijn. Daarom is deze thee een ideale oplossing! Kopje thee?

Fris en fruitig

Vind jij het een gek idee dat jij thee drinkt die naar rode wijn smaakt? Dat snappen wij maar al te goed. Maar hey, je wordt de volgende dag helemaal fris en fruitig wakker, zonder spijt van gestuurde appjes/ andere dronken beslissingen, geen rode tanden, en bovenal: geen hoofdpijn. Vinden we fijn!

Hier koop je het

We snappen maar al te goed dat je nu wel heeeeel graag zou willen weten waar je dit goedje kunt bestellen, en dat zullen wij je dan ook vertellen. Dit kan namelijk op deze website. En kijk nou hoe leuk de verpakking eruitziet? Een super leuk cadeautje! Of gewoon voor jezelf natuurlijk. Inslaan!

Rode wijn thee

Lees ook: Van deze podcasts over wijn krijg jij zin er een te drinken