Ben jij helemaal klaar om je grote liefde tegen het lijf te lopen in 2023? Hopelijk zijn de sterren het daar óók mee eens. Voor vier sterrenbeelden is er onwijs goed nieuws. Happy new year, want voor jullie zou 2023 zomaar eens een mega romantisch jaar kunnen worden.

gelukkig liefde 2023
Bron: Emily in Paris

Een romantisch jaar voor déze vier sterrenbeelden

Ook dit jaar zal Cupido weer toeslaan, maar helaas lang niet voor iedereen. Toch zijn er vier sterrenbeelden die er wel met zekerheid vanuit mogen gaan dat zij hun prins op het witte paard zullen vinden. Voor hen staan de sterren dit jaar namelijk onwijs gunstig en dat betekent dat de liefde in de lucht zal hangen. Oeh la la!

1. Schorpioen

Ben jij Schorpioen? Dan mag je in je handjes knijpen. Dit jaar zal voor jou namelijk veel brengen op romantisch gebied. Eén-op-één relaties zien er voor jou heel voorspoedig uit. Pak dus je kans en investeer in je datingleven. Je loopt vanzelf iemand tegen het lijf met wie je de rest van je leven kunt delen.

2. Leeuw

De Leeuw zal in 2023 voornamelijk voorspoed kennen op romantiek gebied. Het geluk is aan haar zijde én dat betekent dat het tijd is om alles uit de kast te trekken. Heb jij al een tijdje een crush op het oog? Dan is het het nú tijd om toe te slaan. Trek de stoute schoenen maar aan in 2023, want het kan alleen maar goed uitpakken voor jou.

3. Steenbok

Ook voor de Steenbok ziet 2023 er rooskleurig uit. Voornamelijk het tweede halfjaar is dé tijd voor een Steenbok om volop te daten. Op dat moment staan de sterren goed en zal je veel hoop, geloof en sensualiteit ervaren. Go for it girl, want love is in the air.

4. Boogschutter

De Boogschutter gaat een jaar met veel veranderingen tegemoet. Zo krijgt de Steenbok de ruimte om zichzelf te ontwikkelen op persoonlijk gebied, maar zal ook de liefde aankloppen. Het is tijd om je hart écht open te stellen, want je zal er veel voor terugkrijgen. Neem wel zelf de leiding en vergeet niet je hart te volgen.

Lees ook: Dit sterrenbeeld gaat in 2023 een nieuwe relatie krijgen