Het grijze weer en de donkere maanden zorgen ervoor dat we niets liever willen dan wegzwijmelen bij een goede romcom. Met de lage temperaturen in ons kikkerlandje, is het enige waar we warm van worden; knappe hoofdrolspelers, heerlijke clichés en natuurlijk de nodige dosis romantiek. Gelukkig hebben filmmakers dat begrepen, want de romcoms blijven maar komen! En hier is de allernieuwste die je absoluut met je vriendinnen moet zien!

irish-wish-lindsay-lohan
Bron: Irish Wish

Romcoms zijn terug van weggeweest

Romantische komedies maken een comeback in de filmindustrie en we kunnen er geen genoeg van krijgen! Films zoals Anyone But You, Upgraded en Players hebben de harten van het publiek veroverd en bewijzen dat de tijd van nostalgische romcoms waar we zo van houden weer helemaal terug is.

Terwijl we regelmatig terugdenken aan absolute klassiekers zoals How to Lose a Guy in 10 Days, Love Actually en 13 Going on 30, kunnen we ons nu ook vermaken met nieuwe films die de perfecte mix van romantiek en komedie bezitten. Deze heerlijke films laten ons wegdromen en geloven in ware liefde; een heerlijke ontsnapping aan de realiteit. Wij zijn helemaal weer verliefd op dit genre en zwijmelen weg bij de nieuwe liefdesverhalen die op ons scherm verschijnen.

Irish Wish

Een absolute must-watch op ons lijstje is daarom de nieuwe parel: Irish Wish. Deze romantische komedie, met niemand minder dan Lindsay Lohan in de hoofdrol, vertelt het verhaal van Maddie. Wanneer de liefde van haar leven zich verlooft met haar beste vriendin, besluit Maddie om haar eigen gevoelens opzij te zetten en bruidsmeisje te worden op hun bruiloft in het prachtige Ierland. Maar, enkele dagen voor de bruiloft doet Maddie een spontane wens voor ware liefde. Dit leidt natuurlijk tot grappige situaties en, nog belangrijker, tot de keuze tussen haar oude liefde en een nieuwe charmante man die op haar pad komt.

Trailer

Naast het bekende gezicht van Lindsay Lohan, herken je vast meer knappe koppen op je beeldscherm. De jarenlange crush van Maddie, Paul, wordt gespeeld door Alexander Vlahos, bekend van Versailles of Merlin en ook de knappe fotograaf James wordt vertolkt door een bekende acteur. Bekend van You, laat Ed Speleers ons hart sneller kloppen na het zien van de trailer.

Ook benieuwd naar de trailer? We hebben ‘m hieronder voor je klaargezet:

Het goede nieuws is dat we niet lang meer hoeven te wachten om ons onder te dompelen in dit romantische verhaal. Irish Wish zal vanaf 15 maart beschikbaar zijn om te streamen op Netflix. Can’t wait.