De film Anyone but You is populairder dan ooit, maar wat misschien nóg populairder is, is de broek van Sydney Sweeney. Heel het internet praat over dit kledingstuk, dus wij vertellen je er meer over.

anyone but you jeans sydney sweeney
Bron: Anyone but You

Anyone but You

De film Anyone but You is pas te zien in de bioscoop. Toen de film net uit was, hadden mensen het er al meteen over. Het is een Romcom geregisseerd door Will Gluck. De film gaat over een meisje (Bea) en een jongen (Ben). De twee hebben op het begin een soort haat-liefdeverhouding, wat uiteindelijk eindigt in een liefdesrelatie. De actrice die Bea speelt (Sydney Sweeney) is bekend van de serie Euphoria. Daarin speelt zij de rol van Cassie Howard. De acteur die Ben speelt (Glen Powell) is bekend van de films Top Gun: Maverick en Set It Up.

De Sydney Sweeney-jeans

Misschien ben je deze jeans al tegengekomen, dé Levi’s 501 Original. Iedereen wil de jeans sinds de nieuwe film Anyone but You. De broek is niet de enige die opnieuw bekend is geworden door de film, maar ook het liedje Unwritten van Natasha Bedingfield ging viraal op heel TikTok. Doordat het liedje zo vaak terugkwam in de film, staat het liedje weer in de spotlight.

Sinds Sydney Sweeney (de hoofdrolspeelster) de Levi’s 501 Original aan had in de film, wil iedereen de broek hebben. Bea (Sydney) droeg de jeans in de openingsscene en niemand is de broek vergeten. Op TikTok gaan er allemaal video’s rond over dit kledingstuk. Iedereen is erg te spreken over de broek, zo wordt er gezegd dat dit item een 10/10 is.

@cassydny Armani #sydneysweeneyedit #sydneysweeney #sydneysweeneyedits #armani ♬ orijinal ses – 🐶

De bekende Levi’s 501 jeans

De meest bekende Levi’s-jeans is de Levi’s 501 Original, ook wel dé it broek en de allereerste Levi’s-jeans. Sinds 1873 bestaat deze broek, en hij is nooit meer uit de mode geweest. In eerste instantie was de broek bedoelt als werkbroek voor mannen, maar dat kunnen we ons natuurlijk niet meer voorstellen. Nu zie je de broeken niet alleen op straat voorbij komen, ook in series en films komen de broeken vaak voor. In de bekende serie Friends zijn Levi’s jeans veel gedragen. In 1950 droeg de bekende actrice Marilyn Monroe deze broek, in de film River of No Return

De kwaliteit van deze broek is ongelofelijk. Maar dat is niet het enige wat top is aan dit item, dat is namelijk de lift die deze broek je billen geeft. Dat speelt ook wel een rol in de bekendheid van deze Levi’s parel. Het maakt niet uit wie hem aan heeft, je billen zien er altijd supermooi uit. Ondanks dat deze jeans zo geweldig en magisch is, is-ie ook duur. Als je de broek nieuw wil kopen, kost het je €120. Gelukkig kan je deze jeans ook tweedehands kopen, maar zelfs dan is het nog duur.

Koop de hele outfit van Bea

Wil je precies dezelfde outfit hebben als Bea? Koop de Levi’s broek 501 in de kleur Medium Indigo Worn In – Blue. Zoek bij een vertrouwde kleding winkel, een zachte witte blouse met een V-hals en knopen op de mouw. Ook heeft Bea een beetje doorzichtig, lichtroze lange nagels en gouden sieraden. En als laatste sneakers of bijpassende hakjes. Bijvoorbeeld New Balance sneakers of een Bandie Heel. Als je op zoek bent naar iets goedkopers dan misschien Nike-air force 1 of Witte Slingback heels.