Romee Strijd is in verwachting van haar tweede kindje en viert dit op een tropische bestemming. Het topmodel heeft een heerlijke pregnancy glow te pakken en deelt dit met haar volgers. Met een lingeriekiekje weet Romee heel Instagram in vuur en vlam te zetten.

Hot mommy alert

Mocht je denken dat je met een zwangere buik niet meer zo aantrekkelijk bent? You’re wrong. Een glow, prachtig buikje en vollere borsten: het zijn allemaal voordelen die bij een zwangerschap komen kijken. Romee is op dit moment op vakantie met haar kleine gezinnetje en besloot zichzelf eens goed vast te leggen. De mom besloot haar meest stunning lingeriesetje aan te trekken, toverde een make-uplook op haar gezicht en poseert mét zwangere buik voor de camera.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

Lingeriekiekje

Het beginnende babybuikje is op de foto overduidelijk te zien en dat zorgt uiteraard voor enorm veel reacties. Romee ziet er stunning uit en dat is ook haar volgers niet ontgaan. “Absolutely glowing“, “Prachtig” en “Wauwwwww”, klinkt het in de comments.

Ook denken meerdere mensen te kunnen raden wat het geslacht van de little one gaat worden. “Ik denk dat het een jongetje wordt”, lezen we meerdere keren in de comments. Zou de kleine Mint een broertje gaan krijgen? We zullen het nog even af moeten wachten.

Lees ook: Romee Strijd deelt sneak peek van zelfontworpen droomvilla