Big news! In januari gooit fashion queen Romee Strijd samen met hubby Laurens van Leeuwen de deuren van hun ongelofelijke family villa open. Ja, je leest het goed, je kunt nu in hun prachtige villa overnachten dankzij Airbnb.

Huis romee strijd laurens van leeuwen

Nieuwe villa

Na een paar jaar in New York te hebben gewoond, zijn Romee en Laurens teruggekeerd naar Nederland. Sinds vorig jaar wonen ze met hun twee schattige dochters, Mint en June, in de buurt van Delft. Romee, die onlangs nog de catwalk rockte voor Balmain en Dior, nam haar fans eerder mee op een digitale tour door hun nieuwe stek via YouTube. Maar raad eens? Nu kunnen lucky guests die virtuele tour up close and personal meemaken tijdens een onvergetelijk verblijf in de prachtige villa van Romee en Laurens.

Een plek met goede vibes

Volgens Romee is het niet zomaar een plek om te crashen; het is een uitnodiging om de goede vibes te voelen die zij en Laurens in dat huis hebben gebouwd. Ze kijken er echt naar uit om een andere familie te verwelkomen en ze een fijne ervaring te geven. Dus, verwacht ontspanning en qualitytime in een ruimte die je als de jouwe kunt beschouwen. Nice, toch?

Verblijf in de villa via Airbnb

Over dat verblijf gesproken, op 6 januari 2024 kun je de droomvilla van Romee en Laurens scoren voor het ongelofelijke bedrag van €0, exclusief via Airbnb. Gelegen in het serene Pijnacker, heeft het vrijstaande huis twee stijlvolle, minimalistisch ingerichte slaapkamers, waaronder een master met een walk-in closet en een te schattige kinderkamer. Plus, een keuken waar je u tegen zegt, een classy living room, en een tuin die speciaal is ontworpen voor maximale chill vibes met een zwembad, jacuzzi, en zelfs een private gym.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd)

Rustgevend interieur

Het interieur is minimalistisch, met rustige kleuren, earthy vibes, en een harmonieuze flow van beige muren tot crème kleurige meubels in organische vormen. Gewoon de perfecte plek om te relaxen, of je nu het stel zelf bent of een lucky guest.

Exclusieve tour

Maar wacht, er is meer! Deze ongelofelijke deal komt met een meet-and-greet en een exclusieve tour door het huis, plus een winterse chilloutfit van Romee’s eigen kledinglijn, Naetur. Hoe cool is dat?

Droomvilla boeken

Ben je ready om te boeken? Vanaf 18 december 09.00 uur kun je deze droomvilla reserveren via airbnb.com/romeestrijd. Zorg wel dat je je eigen vervoer van en naar Pijnacker regelt, want ja, je bent zelf verantwoordelijk voor die roadtrip.