Het jaarlijkse vriendinnenweekend staat er weer aan te komen. En dit jaar is het jouw beurt om de regelmiep te spelen. Allereerst, de bestemming. Wanneer deze vaststaat, moet je een accommodatie vinden dat binnen het budget ligt. Maar dit hoeft zeker niet te betekenen dat een hostel de enige optie is. Soms is een villa net zo goedkoop (misschien ietsje duurder), wanneer je het door het aantal personen deelt. Wij hebben de tofste Airbnb’s voor je op een rijtje gezet, waardoor jij als ‘Queen regelmiep’ wordt benoemd.

La Salentina

Deze prachtige villa in Tricase, in het zuiden van Italië is geschikt voor 9 personen. Je krijgt hiervoor een prachtig uitzicht over de zee, een heerlijke villa met negen bedden, twee slaapkamers en werkelijk een adembenemende omgeving. Tricase is misschien niet zo bekend, maar wanneer je de foto’s ziet ben je verkocht.

airbnb-vriendinnengroep-italie-femfem la-salentina-airbnb-vriendinnengroep-femfem

Polop

Een woning in Oost-Spanje in Alicante, geschikt voor 10 personen. Alicante is een top plek voor een vriendinnenweekend. Nadat je de stad bent gaan verkennen, kom je ’thuis’ in deze prachtige villa, waar je even een duik in het heerlijke zwembad neemt, om vervolgens uitgebreid tapas te gaan maken in de prachtige keuken om dit ten slotte met zijn allen op het terras op te peuzelen. Wij zien dit wel zitten.

polop-airbnb-vriendinnenweekend-spanje-femfem spanje-airbnb-vriendinnenweekend-femfem

Sant Joan

Het lijkt alsof je in een sprookje bent beland. Zowel het interieur binnen als buiten is in de 1001 nachten sferen ingericht. Deze woning is geschikt voor 8 personen, beschikt over 4 slaapkamers met ieder een eigen badkamer, een heerlijk zwembad, heerlijke plekjes om te ontspannen en een prachtige inrichting. En dat midden op het eiland Mallorca.

airbnb-mallorca-vriendinnenweekend-femfem mallorca-airbnb-vriendinnenweekend-femfem

Penafiel

Dichtbij het bruisende plaatsje Porto in Portugal vind je deze knusse woning met adembenemend uitzicht. Porto is hot en booming en dus ook de perfecte bestemming voor een weekend met je vriendinnen. Na een gezellige stapavond is dit de ideale plek om de volgende dag volledig uit te brakken. Met een zwembad met de bergen aan je voeten, is deze villa geschikt voor 9 personen.

porto-airbnb-vriendinnenweekend-femfem airbnb-porto-vriendinnenweekend-femfem

Polignano A Mare

40 kilometer van het Italiaanse plaatsje Bari vind je deze prachtige villa die geschikt is voor jou en 7 vriendinnen. Terwijl jij in de avond je baantjes aan het trekken bent, zie je de zon zakken in de zee. Dankzij de openslaande deuren worden de woning en het terras één. Gaan jullie voor een heerlijk bereid maaltje in de keuken of voor een echte Italiaanse pizza die jullie zelf hebben gebakken in je steenoven?

italie-airbnb-vriendinnenweekend-femfem airbnb-vriendinnenweekend-italie-femfem

Parijs

Midden in Parijs ligt deze droomloft waar menig interieurliefhebber jaloers op zou zijn. De industriële, vintage sfeer geeft het huis haar karakter. De ideale uitvalsbasis voor jullie weekend Parijs met 11 vriendinnen. Wij zijn in ieder geval verliefd.

parijs-airbnb-vriendinnenweekend-femfem airbnb-vriendinnenweekend-parijs-femfem

Ben je op zoek naar echt iets bijzonders? Bekijk dan eens deze bijzondere airbnb’s in Europa.