Het is inmiddels een half jaar geleden dat Romee Strijd (25) beviel van haar dochtertje Mint. Van eventuele zwangerschapskilo’s is inmiddels niets meer te zien bij het model, dat een foto deelt op haar Instagram Stories. Romee ziet er weer uit om door een ringetje te halen, en daar heeft ze hard voor gewerkt.

@romeestrijd Instagram
@romeestrijd Instagram

Life after pregnancy

Toch heeft Romee het na haar zwangerschap zwaar. Het model vertelt in een YouTube video dat het geven van borstvoeding ook niet van zijn leien dakje gaat en dat ze moeite heeft met dingen loslaten. Met de kleine spruit gaat het overigens meer dan goed. Het lijkt erop dat dochtertje Mint nú al op haar moeder begint te lijken en gek is van de camera. Op Instagram deelt Romee een té schattige foto van haar waarop ze lachend te zien is. ‘Wanneer Laurens ‘lachen naar de camera’ zegt en Mint het heel serieus neemt’, schrijft Romee bij het kiekje.

De foto van Romee is inmiddels bijna 600.000 keer geliked. We hadden natuurlijk niet anders verwacht bij zo’n zoete foto. Ook menig bekende Instagrammers reageren met een boel hartjes, emoji’s met hartjes ogen en reacties als ‘te schattig’.

Ontbijten

Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, thats a fact! Ook Romee houdt zich hier goed aan en probeert elke ochtend te genieten van een voedzaam, gezond en lekker ontbijtje. Benieuwd wat Romee elke ochtend eet om in shape te komen én te blijven? Je leest het hier!

Lees ook: Zwangere Laura Ponticorvo en vriend maken geslacht van baby bekend