Vorig jaar werd topmodel Romee Strijd moeder van haar eerste dochtertje Mint. Na de bevalling nam Romee de tijd voor haar gezin, maar het lijkt er nu op dat ze haar werk als model weer aan het oppakken is. Gister postte ze weer voor het eerst in een lange tijd een BTS foto van een shoot. En niet zomaar eentje: Romee had weer haar eerste lingerieshoot sinds haar zwangerschap.

Instagram @romeestrijd
Instagram @romeestrijd

Dochtertje Mint

Romee en haar lover Laurens waren dolgelukkig met de komst van hun dochtertje Mint. Het 26-jarige topmodel onthulde namelijk dat ze last had van vruchtbaarheidsproblemen. Romee vertelde destijds in een video dat zij en Laurens zwanger waren van hun eerste kindje. In dezelfde video sprak ze open over haar struggles met polycysteus ovariumsyndroom (PCOS). Romee had nooit gedacht dat ze zwanger zou kunnen raken.

In December 2020 werd Mint dan eindelijk geboren, en we denken dat ze geen lievere ouders had kunnen hebben. Na de geboorte van Mint zagen we dan ook de meest zoete foto’s op Romee’s Instagram voorbij komen. Als we de foto’s bekijken krijgen we stiekem zelf rammelende eierstokken… Te cute!

Lingerieshoot na bevalling

Na de bevalling heeft Romee haar modellenwerk niet helemaal stopgezet. Zo schitterde ze in mei 2021 nog op de cover van Elle met Mint en was ze aanwezig bij de Dior show tijdens Paris Fashion Week. Toch was het pas deze week dat het Victoria’s Secret model weer voor het eerst in lingerie voor de camera verscheen. Romee Strijd deelde een behind the scenes foto op haar Instagram van een shoot voor Lounge Underwear. Ze draagt een prachtige paarse set van kant en ze ziet er super happy uit!

Je zou niet zeggen dat Romee nog maar zo kort een zwangerschap achter de rug heeft. Het model ziet er mega fit uit, en nog belangrijker: she’s glowing! We kunnen niet wachten om meer van Romee te zien, en we zijn benieuwd of er een tweede op komst is ;). Who knows!

Lees meer: Alles wat Victoria’s Secret model Romee Strijd eet op een dag