Romee Strijd is een topmodel van Nederlandse bodem en werkte, voor haar zwangerschap, voor het Amerikaanse lingeriemerk Victoria’s Secret. Dus als er iemand is die weet hoe je in shape moet komen, én blijven, dan is het wel Romee. En dat willen wij ook natuurlijk!

Op haar YouTube kanaal deelt Romee regelmatig een ‘What I Eat’ video, waarin ze laat zien wat ze op een specifieke dag eet. Nu moet je dit natuurlijk niet klakkeloos gaan overnemen, iedereen heeft immers andere behoeften, maar het is wel handig voor wat inspiratie!

Morning drink

Romee staat op om 8 uur ’s ochtends wat betekent dat het tijd is voor haar morning drink. Het topmodel start haar dag altijd met een glas heet water met citroensap. Ze vindt het verfrissend en het geeft haar een goed gevoel!

Ontbijt

Een half uurtje later is het tijd voor ontbijt! Romee start haar dag met een gezond havermoutje. Deze maakt ze met ongeveer 50 gram havermout, een halve geprakte banaan en kokend water. Na twee minuten koken is het havermoutje klaar, en is het tijd voor de toppings! Romee gebruikt hiervoor goji bessen, pompoenzaadjes, chia zaden, blauwe bessen, kaneel en last but not least, pindakaas!

Ochtend Snack

Het is 11 uur en dus tijd is voor een snack! Romee kiest voor aardbeien met amandelen. Het model zegt dat wanneer je je fruit eet met een vetbron, je bloedsuiker niet snel omhoog zal gaan, waardoor je een energiedip vermijdt. Handige tip!

Lunch

Misschien is dit geen verassing, maar Romee luncht met avocado toast. Hiervoor gebruikt ze zuurdesembrood, avocado, een gebakken eitje, hummus en specerijen. Yum! 

Middag snack

Waar wij in de middag meestal naar een reep chocolade grijpen, kiest Romee haar snack wat verstandiger. Het model kiest voor komkommer, worteltjes en hummus. Hierbij drinkt ze een theetje.

Avondeten

Op deze dag eet Romee aubergine uit de oven met feta, granaatappelpitjes en een yoghurt dressing. Dit serveert ze vervolgens met bruine rijst. Het water loopt ons al in de mond!

Lees ook: Alles wat de Kardashians eten op een dag