Wanneer je je huis in de verkoop zet, doe je er alles aan om het te kunnen verkopen. Dat betekent dat er een grote schoonmaak én een grote opruimdag aan vooraf gaat én alle rommeltjes moeten uit het zicht op de foto’s. Volgens de makelaars is dit namelijk nodig als je je huis voor een mooi prijsje wil verkopen. De eigenaar van dit mega rommelige huis in Groningen dacht hier anders over. Hij zet zijn huis te koop zonder ook maar iets op te ruimen.

Rommelig huis in Groningen te koop

Het gaat om een studentenhuis. Het heeft een perfecte locatie in de buurt van Zernike op kleine afstand van het Campus Groningen. Als student woon je hier dan ook perfect! Het is ook nog eens een groot huis. In totaal heeft het huis namelijk een woonoppervlakte van 139 vierkante meter. Er zijn maar liefst vijf slaapkamers te verdelen, verdeeld over drie verdiepingen. Ook is er een ruimte voor de wasmachines, een badkamer en een apart toilet.

Niet opgeruimd

Als je je huis laat fotograferen voor de verkoop, wordt er vaak goed opgeruimd. Dat betekent dat alle tierelantijntjes en rommeltjes uit het zicht moeten én dat er zeker niet te veel op de planken mag staan. De verkoper van dit huis heeft hier maling aan. Hij heeft zijn huurders zeker niet gevraagd het huis op te ruimen voor de foto’s. Zo zijn de bedden niet opgemaakt, hangen de gebruikte handdoeken slordig in de badkamer én staat de afwas nog op het aanrecht. Oeps! Hilarisch als je het ons vraagt.

rommelig huis in Groningen
Bron: Funda
rommelig huis in Groningen
Bron: Funda
rommelig huis in Groningen
Bron: Funda

Goede investering

Heb jij het vermogen om door de rommel heen te kijken? Dan zie dat dit huis onwijs veel potentie heeft. Juist omdat de locatie perfect is én het huis groot, kun je er een aardig zakcentje aan verdienen. Het huis staat te koop voor een bedrag van €325.000,-. Op zich is dit natuurlijk geen gekke prijs voor zo’n groot huis als deze. Vervolgens kun je het verhuren aan vijf studenten, waardoor je op jaarbasis al snel €16.000,- kunt verdienen aan dit rommelige paleisje.

Lees ook: Ook een huis: Funda zet ‘Barbie Droomhuis’ te koop