De 27-jarige radio DJ Romy Stuik doet dit seizoen mee aan De Bachelor met Thomas van der Vlugt om ware liefde te vinden. Natuurlijk volgen wij alle deelneemsters van De Bachelor op de voet, en stalken we hun socials opzoek naar leuke posts. Nu was het Romy uit De Bachelor van wie we een super oude foto gevonden hebben. AAAH, wat een verschil!

de bachelor romy

Romy in De Bachelor

Ieder seizoen van De Bachelor is er wel een kandidate die eruit springt, en dit seizoen is dat Romy. De blondine zet zich in voor goede doelen, is veganist en weet waar ze voor staat. Ze is dan ook niet bang om tijdens de cocktailparty’s op Thomas af te stappen voor een goed (en diep) gesprek, tot ergernis van alle andere dames in de villa.

2008 versus 2018

Romy heeft vroeger missverkiezingen gedaan over de hele wereld (en schroomt zich dan ook niet om hier over te vertellen). Op haar Facebook kwamen we een post tegen waarbij ze schrijft: “2008 versus 2018” met een collage erbij die ze zelf heeft gemaakt. Hierbij zet ze de tekst: “De meesten van jullie kennen mij als de beautyqueen die ik vandaag de dag ben, altijd positief en energiek. Veel van jullie weten echter niet dat ik vroeger jarenlang zwaar depressief was en een eetstoornis had. Uiteindelijk belandde ik zelfs anderhalf jaar in een psychiatrisch ziekenhuis! Kun je je voorstellen hoever ik sindsdien ben gekomen? Ik ben erg sterk geworden door die periode in mijn leven, en ik ben zo trots op wie ik ben geworden!”

Romy postte dit bericht in 2018, wat alweer een aantal jaren geleden is. Zo te zien heeft Romy haar verleden duidelijk een plekje kunnen geven, en wil ze nu haar verhaal doen omdat ze sterker in haar schoenen staat. We zijn super happy voor Romy dat ze nu blij is met wie ze is en hoe ze in het leven staat.

Nieuwe aflevering

We hebben onze twijfels of Bachelor Thomas en Romy een match made in heaven gaan zijn, als het aan de sterren ligt in ieder geval wel! Anyhow, wie is ready voor de nieuwe aflevering van vanavond? Wij wel!

Lees ook: SHOOK: Romy uit De Bachelor is in het ziekenhuis beland