Degene die het nieuwe seizoen van De Bachelor met Thomas van der Vlugt volgen, hebben al kennis gemaakt met de 27-jarige Romy. Nu kwamen we wel een heel verontrustend nieuwtje over de blondine tegen. Romy is tijdens haar reis in Sri Lanka namelijk in het ziekenhuis beland. Omg!

de bachelor romy

Romy in De Bachelor

Romy is toch wel één van de meest besproken kandidaten uit De Bachelor dit seizoen. Met haar blonde lokken en haar rode lippen kan je niet snel om haar heen. De radio-DJ weet wie ze is, waar ze voor staat en laat dit dan ook graag horen. Zo is Romy veganist, helpt ze goede doelen en heeft ze deelgenomen aan verschillende missverkiezingen. Een beauty and the brains dus!

Verbrand in de zon

Afgelopen week deelde Romy een heftig bericht op haar Instagram: “Ik breng blijkbaar de nacht in het ziekenhuis door. Bedankt voor al jullie lieve berichten vandaag. Ze hebben me echt beter doen voelen, dus bedankt iedereen” What happened? Romy was aan het reizen door Sri Lanka, en is tijdens haar reis ontzettend verbrand door de zon. Haar lichaam heeft tijdens het surfen te veel zon gepakt, en heeft hier extreem op gereageerd. Op een gegeven moment was haar huid bedekt met blaren en moest ze wel naar het ziekenhuis.

Ziekenhuis in Sri Lanka

Momenteel verblijft Romy in een ziekenhuis tussen de locals, wat best een vreemde belevenis is. Hoewel ze nog aardig wat pijn heeft, gaat het al een stuk beter met haar. Toch vindt ze het een hele bizarre ervaring: “Wel heel bizar om in mijn eentje in een ziekenhuis tussen alleen maar locals te liggen. Gelukkig is het een netjes ziekenhuis, maar wel even heftig.” We hopen dat Romy snel weer de oude is.

Lees ook: OMG: hier kun je dus de Mexicaanse villa uit De Bachelor boeken