Prachtige curves, mooie volle lippen en een modellencarrière waar je u tegen zegt: we hebben het hier natuurlijk over Ashley Graham. Het model kondigt aan op haar Instagram in verwachting te zijn van haar tweede kindje. ‘I’m just beginning to process and celebrate what this next chapter means for us’, schrijft ze als onderschrift bij de foto van haarzelf waarop ze haar zwangere buik laat zien. Haar man Justin Ervin reageerde op de foto met een reeks aan hart-emoji’s. Aaah!

Graham schudde de mode-industrie wakker en brak door als plus-size supermodel in 2016.  ‘Nee’ was voor Ashley geen antwoord. Zo verscheen ze op de cover van Sport’s Illustrated Swimsuit Issue en sleepte het model meerdere grote campagnes in de wacht. Een échte powervrouw dus!

Happily married!

Het koppel dat trouwde in 2021 hebben al een kindje samen genaamd Isaac. Nog geen maand later vertelde ze dat ze hem graag nog een broertje of zusje wilde geven. Graham deed een boekje open over haar seksleven nadat ze Isaac kreeg: ze was totaal niet bang om opnieuw seks te hebben! Het model is er verzekerd van dat het de taak van haar vagina is om een baby te hebben vervolgens op de wereld te brengen.

Super mama

Graham had altijd haar zaakjes al op orde, maar door de komst van haar eerste kindje was ze super (!) georganiseerd. Als je haar tegenkomt op straat heeft het model hoogstwaarschijnlijk een Mary Poppins tas onder haar arm met haar borstkolf.

In een YouTube video vertelt Ashley over hoe de geboorte van haar eerste kindje haar destijds veranderde: ze heeft op een andere manier geleerd om lief te hebben, wat ze nooit van zichzelf had verwacht. Voor Ashley is het een heel nieuwe manier van liefhebben wat je pas kan voelen als je een eigen kindje hebt.

Lees ook: Babynews! Birgit Schuurman in verwachting van tweede kindje