Die jaren ’90, wat was het leuk. Een hele zak chips leegeten, alleen om die flippo’s te vinden en in je overvolle map te kunnen stoppen, tientallen euro’s uitgeven aan spullen van Diddl, dansen op de muziek van de Spice Girls én iedere dag een heerlijk pakje Capri Sun mee naar school.

electric-rose-capri-sun-pakje-femfem

Het beste van vroeger, met een 18+ upgrade

Had jij die Capri Sun waarvan het rietje in de zon verkleurde? Elke keer was het weer spannend. Rosé wijn zakjes bestaan en ze doen je denken aan deze heerlijke tijd van de Capri Sun, alleen dan met een 18+ upgrade.

Electric Rosé

Electric Rosé heeft haar wijsheid ineen geslagen en besloten om deze stijlvolle rosé zakjes te creëren, in dezelfde stijl als onze oude vertrouwde Capri Sun. De rosé is licht en zoet van smaak en de wit met roze verpakking maken het een stylish, instagram-proof verschijning. Helaas is deze rosé nog niet overal verkrijgbaar, enkel in bepaalde steden in Amerika. Maar wie weet is het daar zo’n succes, dat hij binnenkort ook hier in de schappen ligt..

rosé-capri-sun-femfem

Goed voor de wereld

Naast dat deze rosé uit een zakje een super goed idee is, ben je ook nog goed bezig wanneer je er een aanschaft. Het bedrijf doneert namelijk een deel van de opbrengsten aan Water2Wines, een organisatie die ervoor zorgt dat er wereldwijd meer duurzaam water beschikbaar is.

Deze Capri Sun-rosé, zoals wij hem maar even noemen, is toch wel een extra toevoeging aan je zomer. Helaas moeten we, net als met de wijn van de Aldi met de helft minder calorieën, nog even wachten tot deze goede ideeën ook in Nederland worden ontdekt.