Romantiek, chocola en Valentijnsdag. Een combinatie die standaard in één zin genoemd worden. En deze drie elementen komen op spectaculaire wijze terug tijdens Valentijnsdag bij THE DUCHESS.

chocolate-bowl-valentijnsdag-theduchess-femfem

Valentijnswinnaar

Romantische valentijnsdiners, kaarsjes, rozen en de hele reutemeteut. We kennen het allemaal wel. Maar wil je dit jaar voor een echte knaller gaan en je geliefde eens écht verrassen? Dan is deze roze chocoladebowl de ultieme Valentijnswinnaar.

Chocolate Explosion

Speciaal voor Valentijnsdag krijgt de bekende Chocolate Explosion van THE DUCHESS een speciaal tintje. Deze chocoladebowl is voor deze limited edition namelijk niet bruin, maar romantische roze gekleurd. Wanneer de stikstof er overheen wordt gegoten, explodeert de bowl en komt er een feestje van chocolade lekkernijen tevoorschijn. Laat je liefde exploderen met de Desserts & Cocktails in de Tea Room van THE DUCHESS.

valentijn-theduchess-chocolatebowl-femfem

Samen met je lief

Breng je Valentijnsdag heerlijk door op een van de zachte banken in de Tea Lounge, terwijl jullie samen genieten van de limited edition van de Chocolate Explosion en de heerlijke, bijpassende cocktails. Stuur nu snel een mailtje naar info@The-Duchess.com om een plekje te bemachtigen.

Toch liever iets anders ondernemen tijdens deze dag van de liefde? Zo beleef jij een onvergetelijke Valentijnsdag.