We hebben nog even de tijd, maar hoe leuk is het om nu al een kijkje te nemen naar kerstbomen? Dit jaar gaan we voor de leuke kleurtjes: geen groen en geen wit… maar roze! Een roze kerstboom? Ja! Wij helpen je om er eentje te scoren.

roze kerstboom

Een hysterische roze kerstboom

Ben jij traditioneel ingesteld en geloof je heilig in less is more? Lees dan vooral niet verder, want hier zal je geen één groene boom voorbij zien komen. Wie van een tikkeltje hysterisch houdt gaat dit jaar niet voor traditioneel groen, maar girly roze. De verschillende shades zijn ontelbaar, daarom hebben wij onze drie favoriete onder elkaar gezet.

1. Donkerroze kerstboom

Onze favoriet: de donkerroze kerstboom. Bij de Bol.com kan je deze al voor €33 scoren, een koopje als je het aan ons vraagt! De kleur is niet al te heftig, maar valt op één of een andere manier wel op. De boom is 120 cm lang en heeft 261 takken. Genoeg plek om er iets op te hangen dus!

2. Lichtroze kerstboom

Deze boom zagen wij vroeger bij onze oma staan, maar deze kleur is gewoon weer helemaal in. Versier ‘m hoe jij wil en maak het wat unieker dan normaal. Laat de standaard matching kerstballen achterwege en kies voor iets anders. Zoals eh… een sattie in de boom? De kerstboom is 150 cm lang en kost maar €36,99 bij Praxis.

3. Hysterisch roze kerstboom

En als laatste hebben we de hysterisch roze kerstboom, die konden we uiteraard niet vergeten. Ja, op de foto ziet het er beetje karig uit, maar zodra je ‘m in huis hebt en je versiert het met unieke kerstornamenten, zul je zien dat het je droomkerstboom wordt. Deze boom is ook 150 cm lang en kost maar €25,95. Halen!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milou (@liefslou)