We hebben allemaal wel eens een enorme craving naar een lekkere hamburger van de McDonald’s of naar een lekkere chickenbucket van de KFC. Ook Sabrina Moore heeft dit, maar die heeft deze cravings misschien net iets te vaak? Uhm. Ze eet maar liefst 5.000 calorieën per dag en geeft tot 900 pond per maand uit aan afhaalmaaltijden.

North News and Pictures
North News and Pictures

Sabrina Moore

Sabrina Moore is populair geworden door afhaalrestaurants in het hele land te beoordelen. Ze reisde zelfs 132 mijl van Durham naar Manchester om nieuwe restaurants uit te proberen. Maar de 26-jarige die de afgelopen twee jaar 341.000 volgers heeft gekregen, is op de een of andere manier een slanke dame gebleven, met een BMI van slechts 21. Hoe dan? Sabrina is 1,80, en weegt een kilo of 66. Ze heeft de mensen op het internet geshockeerd, niet alleen door de hoeveelheid voedsel die ze eet, maar vooral door de manier waarop ze slank blijft.

Hoezo zo veel?

“Ik heb altijd van eten gehouden,” vertelt ze. “Toen ik een baby was, at mijn vader ribbetjes en at het vlees ervan af en gaf vervolgens het bot aan mij om op te zuigen.” Ook vertelt ze dat ze uit een familie komt waar ze altijd veel eten. Haar vader at ook altijd heel veel en hij was haar grote idool. “Ik probeerde altijd net zo veel te eten als mijn vader, hij was mijn grote idool.” Ze vertelt ook dat ze er van houdt om dingen uit te proberen. “Ik ben een keer naar Leeds gereden voor een hamburger en naar Manchester om een restaurant uit te proberen. Ik probeer alles wat nieuw is.”

Sabrina eet minimaal 3000 calorieën op een dag. Ze zegt het volgende: “Mijn favoriete afhaalmaaltijd is de Chinees, maar mijn vriend Phil houdt meer van een hamburger of pizza, dus dat wisselen we een beetje af”

Viraal op TikTok

Sabrina zei over haar TikTok video’s: “Ik begon tijdens de lockdown nadat mijn vrienden me hadden verteld dat ik op TikTok moest gaan.” In het begin postte ze wat video’s van sport challenges maar deze gingen niet viraal. “Ik postte na een paar challenge video’s een video van mij terwijl ik afhaalchinees at en het ging ontzettend viral, mijn telefoon pingde non-stop.” Ze zegt dan ook: “Het is echt overweldigend, maar het voelt heel goed dat het genoeg is om gewoon mezelf te zijn en dat mensen me leuk vinden om wie ik ben.”

Hoe nog zo slank?

Ze vertelt dat ze van nature een slanke bouw heeft, en zelf niet zo vaak naar de sportschool gaat. Uhm hallo, wij zijn echt mega (!) jaloers.

bron: North News and Pictures
bron: North News and Pictures

Wat eet Sabrina op een dag?

De schoonheid begint haar dag met een zwarte koffie, een chocolade twist, een whisper gold bar, hash browns en een ontbijt wrap. Daarna snackt ze gedurende haar werkdag chocoladerepen en ’s avonds eet ze een afhaalmaaltijd of eet ze in een restaurant. Wow.. Don’t try this at home!

Lees ook: OEH: KFC komt met vegan fried chicken