De 24-jarige schaatster Jutta Leerdam is niet meer van de Nederlandse ijsbaan weg te denken. Dit ware talent blijft ons keer op keer verbazen en we zijn stiekem super trots op wat ze allemaal bereikt (heeft). Deze goede prestaties gaan natuurlijk gepaard met een prima salaris en een behoorlijk vermogen. Dit is het indrukwekkende salaris en vermogen van Jutta Leerdam.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Succesvolle sportvrouw

We kunnen niet meer om succesvolle schaatster Jutta Leerdam heen. Ze is één van Nederlands besten op het ijs en weet inmiddels heel wat records en prestaties op haar naam te zetten. En ze blijft ons iedere keer ook weer opnieuw verbazen! Het zal je niet verbazen dat succesvolle sportvrouwen in ruil voor hun prestaties ook heel wat centjes binnenharken. Daarnaast zijn er een hoop leuke samenwerkingen, want de populariteit van Leerdam blijft maar stijgen. Merken werken maar al te graag met haar samen.

Salaris en vermogen van Jutta Leerdam

Wanneer je succesvol sporter bent, is het lastig te zeggen wat je ‘maandsalaris’ is. Het hangt namelijk af van verschillende onderdelen binnen haar carrière. Zo spelen dingen als de hoeveelheid wedstrijden, winst of verlies en samenwerkingen of sponsordeals allemaal mee. Kortom: de ene maand zal ze meer verdienen dan de ander. Wat haar salaris is, valt dan ook niet precies te zeggen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)


Maar dat de 24-jarige schaatster behoorlijk wat geld verdient met haar sport is wel duidelijk. Hoewel we haar precieze salaris niet weten, weten we namelijk wel dat ze een behoorlijk vermogen heeft opgebouwd de afgelopen jaren. Een veel hoger vermogen dan de meeste van haar leeftijdsgenoten. Naar schatting heeft Jutta Leerdam namelijk een vermogen van 1 tot 1,5 miljoen euro opgebouwd. En daar blijft het natuurlijk niet bij, want Jutta Leerdam heeft nog een hele schaatscarrière voor zich.

Lees ook: Wow: in deze bijzondere auto rijdt Suzanne Schulting