Wijnen, wijnen, wijnen! De familie Meiland is tegenwoordig onmisbaar. Redelijk uitgesproken karakters, dat valt zeker te zeggen. Maar we vragen ons nu allemaal af, hoe verdienen zij hun geld? Want geld verdienen met wijn drinken? Sounds like a dreamjob!

Het salaris van Erica Meiland

Erica Meiland doet in een interview over ondernemerschap een boekje open over wat zij nou eigenlijk verdient aan haar BV die ze samen heeft met Martien. Daar kun je wel een lekker wijntje van drinken kunnen wij je vast vertellen.

Chateau Meiland is een groot succes

We kennen Erica natuurlijk allemaal van het bekende programma Chateau Meilandwaar 30 augustus alweer seizoen 6 van op de buis komt. Elke week genoten miljoenen kijkers van de Meilandjes, die een groot chateau in Frankrijk hebben opgeknapt. Ook zagen we hoe zij hun gasten ontvingen in het chateau en ook hoe zij uiteindelijk weer zijn teruggekeerd naar Nederland.

Ondertussen woont de familie alweer een tijdje in Nederland en nog steeds zijn ze razend populair. Maar nu ze het chateau hebben verkocht, waar verdienen zij hun geld mee? In een interview op YouTube deed Erica Meiland openhartig haar verhaal over hun ondernemerschap.

Hoeveel verdient Erica Meiland?

De Familie Meiland, daar kon je de afgelopen jaren niet omheen. Ze maakten naast Chateau Meiland ook een spin-off voor de dochters Meiland, een kerstspecial, Martien schreef een boek en ze speelden in verschillende reclamespotjes.

Erica vertelt in een interview met Ronnie Overgoor op het YouTube-kanaal 7DTV, wat zij binnenkrijgt met de BV die zij samen met Martien heeft. Ze had een erg duidelijk antwoord op de vraag of ze de BV als miljoenenbedrijf kunnen bestempelen. “Per jaar bedoel je? Dat kun je wel een miljoenenbedrijf noemen, denk ik. Ja.” Alle inkomsten die Erica en Martien samen hebben, verdwijnen weer in de BV. Hoeveel er precies in de BV verdwijnt, durf Erica ook niet te vertellen. Ze laat duidelijk weten dat het niet om ‘heel veel miljoenen’ gaat.

Lees ook: Dit enorme bedrag verdient Maxime per aflevering van Chateau Meiland