Sale, sale en nog eens sale! De perfecte afsluiting van het jaar. En op dit moment zijn alle sales al van start gegaan, dus sla je slag nu het nog kan!

Schermafbeelding 2018-12-28 om 11.22.26

Zara, Pull and Bear, Stradivarius en Bershka

Deze vier winkels vallen alle vier onder het grote bedrijf Inditex. Ze gaan dan ook tegelijkertijd van start met hun winter sale, namelijk op Tweede Kerstdag. In steden waar de winkels gisteren niet open waren, starten ze vandaag met de sale. 3, 2, 1, rennen!

H&M

Bij deze Zweedse modeketen kun je al een tijdje je geselecteerde items scoren met 60% korting. Zowel online als in de winkel. De sale zal tot en met 1 januari duren, dus je kunt nog even je slag slaan.

Mango

De kortingsdagen bij Mango zijn gister ingegaan! De korting die je hier krijgt kan oplopen tot 50% op geselecteerde items.

MyJewellery

Ook bij het geliefde sieradenmerk – al zijn ze inmiddels uitgegroeid tot veel meer dan dat – MyJewellery is de sale van start gegaan. Hier kun je nu genieten van 20% korting op geselecteerde items.

De Bijenkorf

Bij de Bijenkorf ontvang je nu tot maar liefst 50% korting op geselecteerde items. Het fijne bij de Bijenkorf is natuurlijk dat je alles kunt vinden onder één dak. De korting geldt dan ook op geselecteerde items uit iedere categorie. Reken maar dat je iets kunt vinden naar je smaak.

Lees ook: kleding voor bij jouw lichaamstype