Het Bachelor avontuur is in volle gang en we leren de kandidaten steeds beter kennen – waaronder de half-Poolse beauty Sara van Kooten. Nu bleek het dat Sara verward werd met niemand minder dan Jaimie Vaes, de ex vriendin van Lil Kleine. Yup, ze houdt gewoon van fillers.

Sara van Kooten

De 30-jarige onderneemster heeft 8 jaar lang een man gehad maar is nu toe aan iemand die wรฉl voor haar gaat. Dit hoopt ze te vinden in de bekende DJ Tony Junior. Van aanpakken weet ze wel, Sara wil namelijk een eigen horeca-onderneming starten. Door de corona situatie moest dit plan helaas even op zich laten wachten en runt ze nu samen met haar moeder een meubelzaak. Misschien weet ze Tony zijn verschrikkelijke woning, waar hij met zijn vader woont, wel op te knappen.

We probeerde een foto van Sara op te sporen maar helaas is haar Instagram pagina privรฉ. Wel vonden we deze foto van haar samen met een vriend.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Aai Pat (@aai.pat)

En hier een foto van Jaimie. Zien jullie de gelijkenissen?

Tweelingzus

Ook al is Sara nog niet zo bekend als Jaimie, de vergelijking wordt al wel gemaakt. En voor degene die nieuwsgierig zijn: dit is hoe Jamie er vroeger uit zag. Er wordt gezegd dat de twee erg veel op elkaar lijken. Sara zelf ziet het echter niet helemaal. Wรฉl vertelt ze dat ze niet vies is van een beetje botox en fillers. En laat Jaimie dat nu ook niet zijn…

Lees ook: Zรณ zag Diva van De Bachelor er vroeger uit